torsdag den 14. februar 2013

Så er der igen gang i penslerne..


Endelig fik jeg taget mig sammen til at få gang i penslerne igen. Nu har det store tomme lærred også kun hængt over sofaen i nogle måneder og ventet på mig, nogle idéer og lidt overskud.
Nu er jeg igang, og ihh hvor er det rart. Jeg har igennem tiden fået nogle forespørgsler til hvordan jeg maler og hvilke teknikker mm, jeg bruger. Super sødt af jer, men så god er jeg nu altså slet slet ikke. Jeg maler jo bare? Mange spørger også ind til materialer og maling. Og ærlig talt, jeg køber altså bare lærrederne der hvor de nu engang er billigst eller på tilbud. Af maling bruger jeg hvad jeg har, baggrunden får næsten altid alle vores rester fra diverse farveprøver og vægmalinger, resten bliver malet med akryl farver. Første skridt er baggrunden, hvilket jeg egentlig også synes er det 'sværeste' og noget der bare skal overståes. Derefter kommer alt det sjove, motiver, streger og masser af farve.
Det er egentlig ret afslappende at male og en god både at afstresse på, men er du nybegynder bør du måske starte med en lærredstørrelse der er lidt mere overkommelig - den her størrelse har taget fusen på mig.


Nogle af mine sidste malerier. 
En bryllupsgave til min cykelglade fætter og hans kone samt 2 billeder til eget forbrug - dog venter de pt på en ny ejermand.


Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Oh how I´d love to have a play around with a canvas in that size! :)

  SvarSlet
 2. Fedt! Glæder mig til at se resultatet. :)

  SvarSlet
 3. Hvor fedt! Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Dine tidligere malerier er jo super skønne. Jeg elsker også at male; men mine malerier er jo noget helt andet fra det du har gang i :) .. Men jeg kan sagtens følge dig i at det er afslappende at male.

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D