lørdag den 23. februar 2013

Pakkepost fra min stakkels postmand - En sækkestols mange funktioner
Forleden aften kom min søde, men stakkels postmand atter forbi med pakker til mig. (ja jeg har sgu' ærlig talt ret ondt af ham efterhånden, ene og alene må han bære alting op til 2. sal alene og han kommer altid først imellem 20 og 21 om aftenen, Og som om det ikke er nok til min samvittighed - nej nej, så er det kun hans ene arm der er fuldt funktionelt. Staklen har haft en blodprop og endte som halvsiddet lammet, men har kæmpet sig frem siden, nægter at droppe sit arbejde, så har nu de sene vagter hvor han bedre kan følge med i tempoet, og JA, så er der lige hende kællingen (læs; mig) på 2. der bare modtager den ene pakker efter den anden hver dag og gerne så store og tunge som muligt. 'armen altså, spark mig da lige hårdt i ansigtet!  Han fortjener sgu' snart en æske chokolade gør han!) 
Nå men altså, i den store og ret så tunge pakke var en skønherlig sækkestol, lidt ala en Fatboy, denne model hedder dog BigBoy og er fra Infurn, en skøøøøøøøøn side smækket med lækre møbler, lamper og meget meget mere. Kvaliteten virker noget bedre end hos en fatboy, dog er den noget tungere at junglere rundt med og forme som man ønsker, mén, det betyder også at den ikke lige så let går ud af facon hvis man sidder rigtig godt.

Vi er I hvert fald glade for den herhjemme, især Mynthe. Som allerede nu har fundet ud af at i den må man gerne spise frugt mm. uden at mor råber op hvis man spilder. PLUS man må hoppe, løbe og lege i den - for dét må man altså heller ikke i sofaen. Så alt i alt, et fantastisk stykke 'børnemøbel', en stor fed sækkestol som Mynthe må gøre med hvad hun vil. Hyggeligst er det dog at man kan ligge to ved siden af hinanden og få sig en skøn hyggestund.


 Image and video hosting by TinyPic

12 kommentarer:

 1. Yay - så hyggeligt altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. (SÅ kom teksten også på!)
   Men Ja, herre hyggeligt. Faktisk har jeg været lidt 'imod' de skide sækkestole, de fylder af h til, gav vores forrige væk. Men nu har Mynthe den rigtige alder - hun ELSKER den! Og så må mor her jo bare indfinde sig :-P

   Slet
 2. - og ja, ham din postmand skal da snart forkæles for hans hårde arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? :-)
   Ja har sgu' så ondt af ham - arme mand! Men han er SÅ sød, og kendte alt til kassen og fortalte livligt at han kendte til indholdet og spurgte til farvevalg mm. lidt sjovt :-)

   Slet
 3. Sidder og beundrer dit sofabord. Nyt? hvilket mærke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lækkert ikke? Kræver en del behandling men jeg er SÅ glad for det.
   Det er fra MyHome til 999,- :)

   Slet
 4. Hej i stuen, hvor ser det hyggeligt ud. Men så lige en lille surmule fra mig ;-)... Håber ikke i ventede Laaaang tid på sækkestolen, lyder også til at du/i er glade for Infurn. MEeeen så kan jeg fortælle skrækhistorier.. Om fx. dengang jeg ventede 2 år på (wannabee) Eames gyngestolen... Og først efter meget tovtrækkeri med firmaet (som ikke bor, hvor de ellers skriver og lover)kom stolen frem. Vi havde også bestilt andre ting som kom efter ca. 1/2 år og 8 mdr. :-(... Men de har også været meldt til Kontant og Ekstra Bladet har været ude efter dem... Bare lige et lille surmule ;-) Kram og go' søndag

  SvarSlet
 5. Jeg stemmer for chokolade til posten :)
  Fed sækkestol - vi er også på udkig efter en, hvilken str. har du valgt?
  Og gyngestolen, er den også derfra - eller...?

  SvarSlet
 6. Kort kommentar, læser så utroligt gerne med på din fede BLOG, men PAS PÅ INFERN, som en anden skriver, google lidt på dem, de er helt helt helt umulige, også selvom det indimellem lykkedes at få nogle produkter fra dem. Brug dem ikke ikke ikke.............'
  PS, eeeeeeeeeeeeelsker din blog, elsker dine hverdages betragtninger, og eeeeeeeeeeeeelsker at det mest er de positive sider der kommer frem her.....besværet, hverdagens negative oplevelser mm. kan så nemt komme til at fylde for meget. Jeg hepper på overskudet, og glansbilledet...........og ved at der findes så uendeligt meget mere end det........og hva så.
  Ha en super dejlig dag
  Mvh

  SvarSlet
 7. Heldige du at du har fått pakke fra Infurn. Selv har jeg bestillt en Eames chair i fjor som aldri har kommet.
  Jeg fikk hverken svar på e-post eller penger. Ja, det var synd.

  SvarSlet
 8. Hej - jeg læste din test af sækkestolen og købte den over infurn, og har ikke modtaget nogen som helst bekræftelse. Kan læse EFTERFØLGENDE at de ikke er pålidelige. Hvad har du gjort for at få din vare???

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D