lørdag den 9. februar 2013

Forandring fryderJeg har været til frisøren. Jeg elsker det, ren og skær forkælelse. Varm kakao i massevis, mørk chokolade, sladderblade og medbragt hjemmefra det nye katalog fra Rikki Tikki, så bliver det vidst ikke meget bedre!

For nogle måneder siden fik jeg lagt en hulens masse brunlige striber i mit lyse hår, så det fremstod mørkere og sundere. (lets face it, mørkt hår ser bare sundere ud!) Nå, men det virkede slet ikke overhoved ikke efter hensigten. Og så gik vi lige skridtet videre, så nu er jeg da vidst det man kalder seriøs mørkhåret! Puhhh, jeg skal lige vænne mig til det. Men selve håret ser SÅ sundt og lækkert ud, dog savner jeg de 10cm spidser der lige røg med i samme omgang..
Jeg har altid haft noget rigtig lorte hår, meget af det, men samtidig tynd, fedtet, livligt og helt enorm filtret. Utrolig dum cocktail når jeg sjældent selv kan få lov at rede mit hår pga mine dumme arme, halleluja for Mynthe og min kærestemand der gider hjælpe.
Nå, men forandring fryder, og jeg tror nu faktisk at jeg bliver ret så glad for mit nye meget mørkere look - med tiden altså, når jeg lige får vænnet mig til det.

Mynthe synes jeg er smuk med smukt hår. OG fra børn skal man jo høre sandheden :-)


Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor lækkert og ja, nogen gange er selvforkælelse bare det bedste! <3

  SvarSlet
 2. Rigtig fed blog! :)

  Smut gerne forbi min blog, smid en kommentar, og blev fast! :)

  Kun hvis du har lyst self!
  -Forsæt med dit gode arbejde!

  knus

  http://candytrinh.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Ja, vi vil se et billede ;)

  Er nu sikker på at du er super lækker med det mørke - kan kun give Mynthe ret!

  SvarSlet
 4. Vi skal da se et billede !!!!
  Nyt hår kræver altid tilvænning. Men mavefornemmelsen for om det er rigtigt eller forkert gjort har man altid med det samme.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D