tirsdag den 11. december 2012

Så skal der strikkes!

Den heldige vinder af den skønne lille frækkert, Sackboy blev kvinden bag bloggen stjernegoide - Og JA! Her kom blondinen (som jeg i øvrigt netop har forsøgt at dække) til sin ret.. Jeg sad tyve gange i mit hoved og forsøgte at læse ordet.. Og da jeg så klikkede ind på hendes blog, fangede jeg den pludseligt! Stjerne Go' Idé.. 'armen altså, det ku' jeg da have sagt mig selv! Én ting er sikkert, det bliver nu en blog jeg altid vil huske med et lille smil. I øvrigt en rigtig hyggelig lille blog der klart er et besøg værd hvis i ikke kender den allerede..
- Vinderen blev fundet ved hjælp af kærestemanden der valgte nummer fire, ud af 18 mulige, da der var to dobbelt kommentarer. 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Gud, det læste jeg også forkert :D jamen sådan husker man en blog. Og hun får travlt med at strikke sackyboys kan jeg se :)

    SvarSlet
  2. Jubil sender straks en mail med min adr :o)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D