søndag den 9. december 2012

Dukketøj?

Mynthe har jo, som nogen ved, fået en ny dukke af nissen. Egentlig var det hendes julegave, men eftersom hun ville få mest glæde af den nu og formegentlig får tonsvis af gaver til jul, ja så fik hun den altså nu!
Dukken er en 'Lissi' dukke, modellen er stor, 46cm og med blød krop. Vi havde før en baby born, og Mynthe blev så ked af det hver gang hun måtte opgive at pusle mm. pga den stive krop..
Nu elsker vi Lotte, som hun er blevet døbt!
MEN, hende Lotte er altså lidt bredrøvet og lidt stor.. Så nu mangler vi dukketøj!

Mon du ligger inde med nogle mønstre?
- Eller måske noget hjemmesyet el strik du vil sælge?

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Kan anbefale dig at købe mønstre her;
  http://www.mirasdukketoej.dk/category.php?id_category=32
  Der er mange fine mønstre, med flotte og enkle vejledninger. Har selv købt en del mønstre der og inden for 24 timer har du dem i din indbakke klar til brug.
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Super!
   Det vil jeg helt klart kigge nærmere på.
   Tusinde tak :-)

   Slet
 2. Hejsa. Min pige har også en lidt stor dukke, og jeg har været i gemmerne og finde noget af det aller mindste babytøj som hun selv har haft på. Det kan dukken faktisk godt passe, og det er lidt sjovt, at dukke-Carla nu har noget tøj på, som hun selv havde på da hun var baby.
  Bare et lille fif :)
  God 2. Søndag i advent.
  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette, Jeg havde faktisk godt overvejet det med babytøj - men måske jeg skulle afprøve det! Og super sød idé med hendes ejet gamle tøj, det vil jeg helt sikkert gå på loftet efter lidt af det.
   Tak :-)

   Slet
 3. Vores bibliotek har masser af bøger om sy og strik til dukker. Måske det var en mulighed at låne derfra. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været på biblo, men jeg synes ikke rigtig jeg fandt noget ordentligt? Mest af det er til bitte små dukker.. Men jeg ved selvfølgelig ikke om de havde alle bøger hjemme eller nogle var lånt ud! må tjekke igen ;-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D