tirsdag den 11. september 2012

Det var så dét..Jeg ved hverken hvor jeg skal starte eller slutte..

I har jo nok læst dette indlæg, og siden da er min bloggelyst desværre ikke blevet større - tvært imod. Idag var så prikken over i'et. Hele cirkusset fortsætter desværre, så jeg føler ikke for andet end at lukke min blog ned. Måske for altid, måske kun for en periode, hvem ved.

Bloggen var mit glansbillede udadtil, mit lille frirum hvor sygdom og dårlig samvittighed ikke fandtes, og hvor jeg kunne udfolde mig kreativt og lade op, på energi og ressource fronten. Det er slut nu. Føler mig krænket og trådt på, afsindigt hårdt!

Jeg vil selvfølgelig stadig læse med hos jer, og  nogen af jer ved hvor i ellers kan finde mig.
Fremover skal tiden bruges ekstra meget på at få mig selv på rette køl, og ikke mindst på Mynthe, min skønherlige tøs. Snart står den på flytning, kæresten min og jeg flytter sammen.

Så livet er ikke kun modgang fortiden, heldigvis - selvom det indimellem ser ret sort ud, er der altid folk omkring mig der kan få mig til at smile.

Tusinde tak for alt indtil videre, I har givet mig SÅ meget!
-  Og forhåbentlig på gensyn 

Billedet er fundet hos Stinestregen 


Image and video hosting by TinyPic

29 kommentarer:

 1. Jeg vil starte med det glædelige - hvor er det dog dejligt at kærsten og dig skal flytte samme - så tillykke med det

  Og så til øv, øv øv øv, hvor er det surt det skal være sådan, men håber at du på et tidspunkt får lysten tilbage - men har fuldt forståelse for hvorfår du siger stop.

  SvarSlet
 2. Det er jeg meget, meget ked af at høre :-( Håber vi ser dig igen i bloglandia.
  Held og lykke med flytningen og alt det andet :-)

  SvarSlet
 3. Det er jeg rigtig ked af at høre. Jeg håber du kommer op til overfladen igen - de gode vinder altid til sidst :)
  Held og lykke med det hele.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Tillykkemed jers samflytning :O)
  Jeg støtter fuldt op om din beslutning, med hensyn til bloggen, men gud hvor kommer jeg til at savne dig og din blog, her i blogland.
  Håber at lysten vender tilbage på et senere tidspunkt.

  Men indtil videre, ønsker jeg dig, Mynthe og din kæreste alt godt fremover :O)

  SvarSlet
 5. Først et stort tillykke med at du og kæresten flytter sammen, det var en glædelig nyhed :)

  Dernæst så er jeg virkelig ked af at høre at du føler dig nødsaget til at lukke bloggen....Hvor er det bare træls at der pludseligt holdes øje på den måde, og at du ikke kan få lov til at have dit frirum. Håber du finder lysten frem igen, og at du snart er tilbage. Og ellers glædes jeg over at kunne følge lidt med andetsteds!

  SvarSlet
 6. Held og lykke i fremtiden.

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. For helvede da...jeg nu bander jeg sku!!! Så viser "SYSTEMET" sig fra sin værste side...hvor er frirummet, plads til medmenneskelighed og accept af hinandens forskelligeheder??? Hørte Natasha´s "Giv mig Danmark tilbage" sang i dag - hvor rammende! Lad os få frisindet igen....
  Hvor blir jeg skidehamrende ærgerligt over, at du ikke skal blogge mere. Jeg har nydt at læse med hos dig og se dine mange flotte billeder.
  Og jeg har aldrig glemt, hvor sød du har været til at sende mig små gaver - har stadig det søde armbånd du sendte til mig på min fødselsdag. Det er snart 2 år siden.
  På sin vis føler jeg at jeg kender dig. Lidt. Selvom det ikke er face to face. Men jeg har fulgt med på sidelinien gennem din skønne piges udvikling, et breakup og flytning i ny lejlighed, genfundet kærligheden på ny, uddannelse og mange andre ting.
  Jeg vil helt sikkert savne din blog og at følge med i livet hos dig - jeg GLÆDER mig over nyheden om, at du og kæresten skal flytte sammen. Hvor er det skønt med den slags glædeligheder - og det er jo noget af det vigtigste her i livet..glædelighederne. Alt det andet er bare fyld.
  Håber du vender tilbage, jeg ønsker dig alt muligt held og lykke i livet for både dig og din søde pige. Og for kærligheden:-)
  KNUS fra Malene

  SvarSlet
 8. Enig med Malene, helten/heltinden vinder altid til sidst. Jeg læste dit tidligere indlæg, men må erkende kan huske om det stod hvorfor det var kommet så vidt...

  Ønsker dig og kæresten (og ikke mindst Mynthe) alt det bedste for fremtiden. Håber du bliver i bybilledet, så kan det være at jeg giver mig til kende næste gang jeg ser dig :)

  SvarSlet
 9. Jeg har nu brugt 10 minutter af min arbejdsdag på at forstå, hvordan du kan stå i så vanskelig en situation, at du er nødt til at lukke ned for det, som for dig er en ventil - den måde du som mmenneske kallibrerer?! Urimeligt tænker jeg umiddelbart. JEg forstår ikke helt, hvad der er sket - er det anonyme kommentarer, der har slået dig ud eller er det kommunen, der bruger bloggen imod dig? Jeg ved det ikke, blot håber jeg, at du finder dit fodfæste igen og aller mest, at du lukker og slukker for bloggen velvidende, at vi sidder mange herude, der ikke kunne drømme om, at bruge din blog imod dig.

  Rigtig meget held og lykke fremover og tillykke med sammenflytningen. Godt du har din skønne Mynthe og en god mand ved din side. Cyber-KRAM fra Dorte

  SvarSlet
 10. Først, rigtig dejligt at du og kæresten flytter sammen. Er glad på jeres vegne.
  Dernæst....Hmmm bliver ski lidt gal og ærgerlig indvendig, når en blog lukkes ned pga. at man føler sig nødsaget til det. Hvis det var fordi man ikke havde tid eller ville prioritere anderledes, så var det jo en helt anden sag. Men her fornemmer jeg klart at det er andres kommentarer, kommentarer du selv ikke finder velbegrundede og konstruktive, som gør at du må lukke bloggen.. Det er en skam!
  Håber at du kommer ovenpå igen og at du, Mynthe og kæresten kan nyde livet fremad.
  Hilsner Barbara

  SvarSlet
 11. Hvor er det trist at du lukker ned. Jeg har med glæde fulgt med på din blog. Og det kommer jeg til at savne.
  Men til gengæld synes jeg det er kanon at I flytter sammen. Stort tillykke med det. Og held og lykke skal du da også have med på din vej

  SvarSlet
 12. Hvor er det ærgerligt :( Jeg håber det bliver på gensyn - ønsker dig alt godt fremover.
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 13. Hvor er det ærgerligt, at dt skal ende sådan. Hvad med at låse bloggen og kun invitere dem du har lyst til?

  Du har inspireret mig meget, især omkring gode fødselsdagsideer. Du var en af de første jeg fulgte og vil savne din blog.

  Ha det rigtig godt, god flytning.

  Kærlig hilsen Mia

  SvarSlet
 14. Åh jeg har lige læst dit forrige indlæg og nu dette:( vil sende dig det største cyperknus og håber du finder styrken tilbage igen. Ellers følger jeg dig glædeligt et andet sted:)
  Kram Vicki

  SvarSlet
 15. RIgtig meget held og lykke fremover.

  SvarSlet
 16. Ønsker dig alt det bedste
  Kæmpe cyperknus til dig!

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med den gode nyhed, ønsker jer alt det bedste!!!

  Er ked af du stopper det har været skønt at følge med i jeres hverdag og alle dine gode ideer og tips!

  Du virker som et fantastisk menneske og det må du ikke glemme.

  Du bliver savnet herinde :-(

  Mange knus og alt godt til jer!!

  SvarSlet
 18. Øv!
  Hvor er jeg ked af at høre du stopper med at blogge/lukker ned for bloggen, for jeg ELSKER at læse med her hos dig og Mynthe.
  Rigtig meget held og lykke med flytning og det hele:-)

  SvarSlet
 19. Ej altså, hvor er det grumt, at du bliver "tvunget" til at lukke din fantastiske blog og dit frirum. Jeg kommer til at savne dig herinde.

  Håber på at se dig igen herinde ;o)

  Og stort tillykke med at du skal flytte sammen med kæresten, sikke skønt.

  Kæmpe krammer fra mig til dig

  SvarSlet
 20. Kære Camilla. Alle gode ønsker på alle områder! K.h. Moster.

  SvarSlet
 21. Hvor er det dejligt i skal til at dele hverdagen nu.. Tillykke til jer alle 3. Det bliver spændende :)

  Jeg bliver så trist over at du stopper din skønne blog. Jeg nød dine ord, de små hverdags hyggelige indlæg. Hvor er det sørgeligt at det skal ende sådan. Men forstår udenmærket din beslutning.

  Vil ønske dig og familien alt mulig godt i fremtiden. Vil virkelig savne din blog!!

  Cheer up Knus fra mig :-)

  SvarSlet
 22. Øv hvor er det bare trist at nogle skal ødelægge noget som du fandt stor glæde i :( og øv at du ikke længere er at finde. Det har være super hyggeligt at følge dig siden vi var gravide sammen :)
  Kan du ikke gøre bloggen privat? Så er det kun de inviterede der kan læse med ;)

  SvarSlet
 23. Forstår ikke det med at folk skal træde... hvad er meningen med det?
  Held og lykke med det hele. Familien er det vigtigste af alt og der du skal være lige nu.
  KH Jette

  SvarSlet
 24. Hold fast hvor er i bare søde, sidder her og bliver helt rørt!

  Jeg tænker at jeg nok hellere må komme med en specifik forklaring på et tidspunkt, men kort fortalt så er kommunen efter mig, meget, bla mener de at jeg snildt vil kunne klare en 37 timers arb uge hvis blot jeg bruger mine ressourcer på andet end blog og kreativitet - for der kan de jo se at jeg "sagtens kan" - men ja, mit glansbillede, min lille perfekte verden hvor sygdom og flere daglige hvil ikke findes.

  Tak fordi i er som i er, det støtter mere end i aner.
  Knus

  SvarSlet
 25. håber du kommer tilbage til blogland...

  SvarSlet
 26. Også lige en masse varme tanker og et kram til dig fra mig, som har fulgt dig her på bloggen. Jeg føler så meget med dig, og hvor er verden og Danmark bare blevet et småligt og på mange måder umenneskeligt sted. Hvor er, som en anden herinde skriver, frisindet blevet af. Døde den med Natasja ;-(... Det er allesteder vi oplever denne hårdhed og en så menneskelig kulde. Hvor er varmen henne og en dybere indsigt i hvem vi er? Jeg kunne fortsætte, bliver sgu så sur over manglen på medmenneskelighed. Kram Ulla http://frksannemand.blogspot.dk/

  SvarSlet
 27. Øv, det virkelig ikke sjovt.
  Jeg håber, at det kommer til at gå fremad igen og at de positive ting kan overskygge de negative. Forhåbentlig kommer du tilbage til Blogland igen, men det vigtigste er trods alt, at du har lysten og glæden dertil.
  Held og lykke med det hele.
  Og nyd at du skal flytte sammen med kæresten! :-)

  SvarSlet
 28. Øv det er jeg meget ked af at høre - jeg vil savne din blog virkelig meget! Dit "glansbillede" (som vi alle jo laver) har givet mig rigtig meget, ikke mindst en tro på at det er muligt at finde kærligheden igen efter et liv som enlig mor. Og det glæder mig meget at I nu skal flytte sammen også.

  Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden, og håber pågældende fra kommunen får en dårlig smag i munden. Hvad bilder de sig ind!!!

  Stort knus
  Pia

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D