mandag den 23. januar 2012

Kalendertid #2
Lidt mere kalender.. Her en hjemmegjort én af slagsen.
Jeg har aldrig fundet liiiige den kalender der har passet perfekt til mig - så hvorfor ikke lave en selv?
Nogen vil nok mene det er spild og tid, og ja, det har virkelig taget lang tid (!!!!) men hold op hvor er jeg da også bare glad for den. Ugentlig oversigt, god plads til at skrive på - og den modsatte side kan bruges til at notere ugens indkøb, madplaner og diverse gøremål. Bagerst i "bogen" er der en masse tomme sider til det man lige synes. Jeg har f.eks. skrevet adresser ind, julegave oversigt mm. Det er altså rart med en masse skriveplads - hvis du ligesom mig, er en af dem der skriver alt ned, liste op og liste ned.

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Har det præcis ligesom dig, forsøger også hvert år at finde den helt perfekte kalender, men det sker bare ikke. Min den bedste er dog Moleskins, den fungerer næsten perfekt. Det kunne dog være at jeg skulle prøve din model -at lave den selv. den ser ihvertfald fin ud.
  //Lisa

  SvarSlet
 2. Hvor er den lækker, lige sådan en kalender, jeg har ledt efter i årevis, med masser af skriveplads - jeg må vist også selv i gang - er det bare en helt blank spiralbog du har købt?

  SvarSlet
 3. Uhh, sådan en vil jeg også lave :D hvor er du sej !

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en go ide - og den er da virkelig flot! Meget bedre med noget der er personligt..og så kan man da kun blive i godt humør hver gang man tager den kalender frem, med den prinsesse der sidder på forsiden::-)
  Hvor gad jeg godt at jeg havde tid til at lave sådan én...jeg er nemlig også et "liste og lappe" menneske:-)
  Ha en dejlig dag.
  Knus Malene

  SvarSlet
 5. Hej, prøver lige at kontakte dig her :) Jeg har sendt dig en mail og vil meget gerne høre fra dig.

  Rigtig flot kalender iøvrigt :)

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin og så lige som du vil have den, det er da smart;-)

  SvarSlet
 7. Fantastisk og super idé med tomme sider bag i til masser af lister... elsker lister ;)
  Julie

  SvarSlet
 8. Den er virkelig fin. Skønt billede af Mynthe du har på coveret, det gør den bare endnu mere personlig!

  SvarSlet
 9. HVor er den bare skøn. Helt sikkert den kalender jeg skal have næste år, men da det virker som et kæmpe projekt er det nok en god ide at få købt bogen der skal bruges nu og så småt gå i gang. Hvor har du købt bogen henne?
  Smut ind fordi min blog og deltag i min give away - måske er du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
  Kh Kamilla

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D