mandag den 31. oktober 2011

Dukkemor





Søndagens syslerier resulterede i denne fine lille dukke, jeg er godt tilfreds - men gud hvor jeg dog hader mig selv for at være doven og ikke "gide" gøre tingene ordentligt! Fortæl mig lige en gang hvorfor i al verden jeg ikke bare lige kun bruge de 2min ekstra det havde taget mig at hæfte ende og starte op på ny efter hver brodering i ansigtet? Ja ja, lige nu sidder jeg lidt med følelsen af "aaaarrrrgh"..
Men så kan jeg jo bare lære det kan jeg, for leve med det kan jeg ikke så det skal laves om! Basta!

Dukken var dejlig nem at sy, men jeg skal vidst lige have lavet lidt om i mit mønster, for er lidt utilfreds med forskellige småting. Kjolen kan tages af og skiftes ud med andet dukketøj hvis man lyster.

Mynthe fik lov til at navngive hende og selvfølgelig skulle den da havde Dukkemor, det er klart.

Image and video hosting by TinyPic

Klattede kager


Om jeg skal grine eller græde ved jeg ikke rigtigt!
Det er absolut ikke noget kønt syn, og størstedelen blev da også liiiiidt sorte. Så måske det var første OG sidste gang jeg lavede klatkager? Jeg blev i hvert fald mindet om, hvorfor jeg meget meget sjældent laver pandekager! Jeg har simpelthen ikke tålmodigheden til den slags...
Men godt smagte de, rigtig godt faktisk!

Image and video hosting by TinyPic

søndag den 30. oktober 2011

En efterårsdag










Image and video hosting by TinyPic

Veninde søndags-sysle-hygge










Mynthe sover til middag efter en lang gåtur i skoven, og det bliver udnyttet i stor stil. Veninde, symaskiner, stof, sladder, slikskål og varm kakao med flødeskum.
Fantastiske søndag


*POSTED FROM MY IPHONE

Søndag morgen







Søndag morgen, kæresten min er lige taget ud for at arbejde, efter kort morgenhygge alle tre. Morgenbollerne er netop sat i ovnen - denne gang penslet med ymer, Mynthe spiser resterne og styrer minuturet - mon det går godt?

Rigtig god søndag


*POSTED FROM MY IPHONE

lørdag den 29. oktober 2011

Er du til bObles?

..Hvis du er, så har du nu muligheden for at vinde denne skønne ugle - som desværre kun er en limited edition og derfor kun bliver lavet i 2500 eksemplarer her op til jul. 

Jeg ville jo helst vinde den selv, så måske er det dumt at "dele", men I deler så meget med mig, så selvfølgelig vil jeg også dele med jer. 
Så hvis du vil vinde uglen så kan du læse mere om konkurrencen lige her

Image and video hosting by TinyPic

fredag den 28. oktober 2011

Klatkager - How to?

 Billede fundet via google 

Har man sagt ja til risengrød har man også sagt ja til klatkager! Eller hvad? Aner faktisk ikke om jeg kan lide det, men men men.. Nu har jeg lavet dobbelt op på grøden, så nu skal der skisme klattes skal der!

Ligger du måske inde med en god opskrift på klatkager? 


Image and video hosting by TinyPic

Aften syslerier og rod!






Et par bestillinger og en gave er nu, langt om længe, færdige - skønt.
Jeg har allerede næste projekt liggende klar, og denne gang til mig selv, eller.. godt nok til Mynthe, men altså.. det er jo også næsten det samme?!
Se der er jo altså lidt fordele ved at bo alene, der er ikke længere nogen Farmand til at brokke sig over at jeg fylder hele spisebordet og det kvarte af lejligheden, næh nej, nu fylder jeg bare gør jeg - og jeg fylder meget!

Image and video hosting by TinyPic

Årets første risengrød



#1 - Årets første portion risengrød - muligvis den sidste?!
#2 - En lille savlegøj der absolut ikke synes om risengrød!(troede alle børn ku' li' den slags?)
#3 - En meget pyldret Mynthe, træt efter Halloween fest og leg.

Image and video hosting by TinyPic

Halloween


Her til morgen afleverede jeg denne lille flagermus (?!?) i vuggestue til stor halloween fest.
Da vi kom klokken 7.30 var der allerede pyntet flot op, både ude og inde og vi blev mødt af en masse farligt udklædte børn.

Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 27. oktober 2011

En uventet gave og stigning i kærestegrader


'armen altså! Der er jo ikke et øje tørt.. Om muligt steg ham den skønne lige i kærestegrader - se lige hvad han havde med til Mynthe igår?
Han havde været ude og handle og stødt ind i denne tallerken, og han ved jo hvor meget Mynthe elsker Barbapapa, så selvfølgelig synes han da at hun skulle have den. Impuls køb som han sagde, men han kunne ikke lade være. 'armen er han ikke fantastisk?
Suk suk suk altså <3

Mynthe blev ellevild, godt nok er den for fin til at spise af ifølge hende, men hun har troligt fortalt alle i vuggestuen idag om hendes fine fine Barbapapa tallerken og hvem hun havde fået den af.
Ja ja, han steg vidst også lidt i graderne hos Mynthe.

...Fik jeg sagt at han er skøn?
(Og ja, jeg ved godt nogen af jer har bedt om en præsentation af ham, meeeeen... det må i altså lige vente lidt med endnu, indtil videre beholder jeg ham lidt for mig selv) 



Image and video hosting by TinyPic

Efterårs krea hygge med Mynthe





Image and video hosting by TinyPic