fredag den 23. september 2011

Nellikker, feminine og fyldige?Nelliker, enten elsker man dem eller også hader man dem!
Jeg elsker nelliker, jeg ved faktisk ikke hvorfor men der er bare noget super smukt over deres enkle men alligevel fyldige udseende - feminine og specielle. Idag købte jeg nelliker, dog ikke til mig selv, men til en skøn veninde.
Det var svært at aflevere dem.. Måske jeg alligevel skulle have købt et bundt til mig selv også?
Hvordan har du det med nelliker?

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke:-). Jeg får desværre ikke købt nelliker særlig tit, hvorfor ved jeg ikke, for jeg synes faktisk at de er smukke:-)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Jeg har det særdeles godt med nelliker. Har arbejde i en blomsterbutik hvor jeg var elev som blomsterbinder, og da jeg startede havde jeg ikke lige hørt at nelliker blev betegnet som en begravelsesblomst, så den fik jeg hurtigt bundet i alle mine buketter. Synes nemlig den er super flot, kommer i et væld af smukke farver og så holder den ofte længere end alle de andre blomster i en bukt. Klart en favorit! :)

  SvarSlet
 3. Uhh jeg elsker oså nelliker, og takker min selv skønne veninde for de fine pige-blomster, som nu pynter på mit sofbord :)
  Hvd er det med piger og blomster?? Man blir helt vrm inden i, når nogle køber en smuk buket til en.. Dem kan man aldrig blive foræret for mange af.

  SvarSlet
 4. Jeg er også rigtig glad for nelliker. Jeg arbejder i Havecenter og de fleste unge mennesker kan godt lide den mens dem over 40 år er meget delt. Og mange mener nemli det er en begravelsesblomst.
  Jeg har dem både i haven og inde i buketter :-)

  SvarSlet
 5. Lidt sjovt, jeg anede ikke at de blev brugt til begravelser! Det er de da alt for smukke til skulle jeg til at sige, men når jeg tænker nærmere efter - ja så må de da gerne bryde min kiste sammen med alle mine andre yndlingsblomster, NÅR den tid kommer om forhåbentlig mange mange fantastiske år :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D