tirsdag den 13. september 2011

Min stolthed
Kan man andet end smile når man ser på hende? Nej vel..
Hold nu op hvor er hun altså bare blevet stor! De sidste to måneder er der virkelig sket en voldsom udvikling.
Hun snakker konstant og hele tiden - forståeligt endda, hun retter mig hvis jeg siger noget forkert, eller synger en sang forkert. Hun forstår begreberne "senere"og "imorgen" og kan selv bruge dem, hun er interesserede i bogstaver og tal, og kan nu tælle til 12, hun kan alle navnene i vores store familie, samt alle dyrene. Hun er begyndt selv at tage tøj og sko på, hjælper til med alt det huslige og forstår generelt alt hvad jeg beder hende om. Hold nu op hvor er det skønt, men hvor var det lige min lille pige blev af?

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hun er bare dejlig - jeg havde engang 2 små skønne døtre, nu er de 2 skønne store døtre på 18 og 21 år. Ja det er med at nyde øjeblikket, før man får set sig om er de konfirmeret, forlovet og flyttet hjemmefra;D

  SvarSlet
 2. Hvor er hun dejlig! Glæder mig til at se jer begge imorgen!

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dejlig - jeg kan sørme godt forstå at du er stolt!!
  Det er så vildt, når de kære små ta'r de dér store ryk, så man nærmest taber pusten fordi man slet slet ikke kan følge med - det er fantastisk og det er bare med at NYDE og suge alt til sig, for de bliver SÅ hurtigt store!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Gud hvor er hun blevet stor! Hun ser virkelig fræk og sød ud :)

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå at du er stolt, hold nu op hvor er hun sød:-)

  SvarSlet
 6. Hun er nemlig bare blevet rigtig stor - som hun selv siger "Mynthe stor pige nu" og det kan man jo kun give hende ret i :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D