tirsdag den 20. september 2011

Endnu et tegn på at efteråret er over os
Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Åh jeg elsker efteråret....det er så hyggeligt at samle kastanjer og lave tændstik dyr og figurer...jeg har også lavet, efter Lullaby-Ulla´s ide, en mobile som hænger over Victors puslebord med troldhassel gren, kastanjer med uldgarn i forskellige farver og hama perler...:-)
  Håber du har det rigtig godt??
  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Der mangler altså noget af min kommentar ovenfor...hvor er den mon henne????

  SvarSlet
 3. Ja, kastajner er dejlige. Jeg elsker den glatte overflade. Og jeg har været i skoven i dag med minyngste datter for at samle lidt kastajner. Ret så hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Udover løvfald er kastanier det sikreste tegn på efterår, og har vi ikke alle nogen skønne minder i forbindelse med kastanier - der er i de små hjem produktseret mængder af kastanie dyr og mennesker ;D

  SvarSlet
 5. Kastanier er bare skønherlige..

  Malene, aner ikke hvor kommentaren blev af? Underligt, har oplevet det før:(
  Her går det super godt, jeg har det faktisk rigtig godt fortiden og Mynthe ligeså. Så det er fantastisk - dog synes jeg at efteråret er kommet for hurtigt i år - hvor blev sommeren af?
  Håber også i har det godt trods lang arbejdsuge, kedeligt vejr og mindre tid til bagning ;)
  Stort Knus

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D