onsdag den 3. august 2011

Fødselsdags snack til vuggestuen
Mynthe har delt ud i vuggestuen, og igen i år har jeg været lidt småkreativ.
Kanelsnegle, lavet som huset på en snegl - limet på med en lille smule glassur. Et stort hit da yndlingsdyret lige for tiden er en snegl. Og så lidt sundt, vandmelon skåret ud i små menneskefigure, skåret ud ved hjælp af en helt almindelig kageform. Også et sikkert hit til børnefødselsdage, sidste år lavede jeg hjerter.

Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Sidste år hapsede jeg idéen med vandmelon hjerterne, og vi fik bil-stykker til Augusts 2 års fødselsdag. I år hapser jeg altså snegleidéen - den er dog fantastisk !!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Sjov ide. Her er snegle (eller negl, som hun siger) virkelig også et hit.

  SvarSlet
 3. Neej, hvor er de søde! :D Det ser rigtig lækkert ud!

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er du bare god! Jeg er helt vildt med sneglene :) ..De har faktisk osse altid været et af min ynglings dyr :)

  SvarSlet
 5. Totalt cute de snegle der ;) Super idé, min Mingus har også snart fødselsdag og har inviteret børnehaven hjem -der ville sådan nogle snegle da være et hit!

  SvarSlet
 6. (S)negle er også et stor hit her, så tak for ideen :)

  SvarSlet
 7. Dejligt fødselsdagsmad -ser bare så godt ud! :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de snegle altså bare herlige....og er sikker på at de vækker begejstring ! Og de lækre lyserøde mænd, er da en snu måde at få det sunde med på nr. 1 over gode ting.... Gode idéer og herlig blog du har. Lene´S

  SvarSlet
 9. hvem har lagt en lort på sneglene?????????????

  SvarSlet
 10. Tak for de søde rosende ord!
  De hittede virkelig hos ungerne, så efterab' i bare idéen i stor stil:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D