torsdag den 5. maj 2011

Forårsmarked (æv) og Mynthe

Jeg kommer desværre ikke til forårsmarkedet.. Ihh altså hvor er det bare ærgerligt!
Der er en masse forskellige ting der spiller ind og gør at det er mest fornuftigt at jeg bliver hjemme, mere om det senere. Men hvor er det da bare skide hamrende ærgerligt. Havde virkelig glædet mig, også til hyggeligt venindebesøg. Men tag endelig en masse billeder - er sååååå nysgerrig! Og så må målet jo hedde Julemarkedet - og hvem ved, måske med en stand.
Rigtig god fornøjelse alle sammen, jeg er grøn af misundelse.

Og nu til noget lidt sjovere.. Mynthe 
Mynthe har fundet glædet ved "tag-selv-billeder", hun kommer pænt trissende med kameraet, siger "billede" og lægger hovedet ind til enten mig eller Farmanden - og SÅ skal der ellers tages billeder og kigges på dem efterfølgende.

Det er helt vildt så stor en udvikling hun er igennem lige nu, der kommer minimum 3 nye ord dagligt, hun er interesseret i at gå på toilettet, hun kan tælle til 3 og hun kender allerede 10 farver.
Se nu går det altså stærkt!

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Jeg kommer heller ikke til markedet pga. Christinas konfirmation på søndag. De overnattende gæster kommer i morgen formiddag. Så vi kan ynke sammen :)
  Jeg håber også på julemarkedet - bare der ikke er glat. Så er 6 timer i bil for meget.
  Så sød Mynthe er :) Slet ikke til at stå for. Tænk engang så meget der sker på så kort tid :)

  SvarSlet
 2. Hvad er det for et marked?

  Hilsen Rina

  SvarSlet
 3. Hvor er hun da dejlig, det er bare så sjovt at følge deres udvikling - synes også nærmest der sker noget nyt hver dag :-)
  Jeg skal af gode grunde heller ikke med til markedet - der er sgu lidt langt fra Grønland, men hvor er jeg også bare så misundelig på dem der skal! Men tænk på alle de penge vi sparer, for jeg har luret lidt på varerne på de forskellige blogs (en ringe trøst, I know) :-D
  Kig forbi min blog - der er en give away igang, måske den kunne friste :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare fantastisk! Hun ligner sin mor mere og mere - og især med tag-selv-billederne. Dvs. at det ikke kun er med os to, at det er obligatorisk, nu skal Mynthen være med også. Iiiih det vil jeg glæde mig til. <3

  SvarSlet
 5. Nårh hvor er hun kær;) Det er da også en dejlig leg med kameraet - man kan jo se sig selv bagefter;)
  Jeg skal alligevel heller ikke til forårsmarkedet=( øv øv, men det bliver bare alt for dyrt med tog fra KBH=(

  SvarSlet
 6. Nååååårh hvor er hun sød :)
  Fantastiske billeder!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D