tirsdag den 24. maj 2011

En nøgle til en ny start
I onsdags fik jeg de her, nøglerne til mit nye hjem - Mynthes og mit nye hjem. Imorgen bliver lejligheden malet og jeg håber på at kunne flytte i weekenden.
De første 20 flyttekasser står allerede pakket, stablet og klar til det store ryk - jeg har flere kasser end da vi for et år siden alle tre flyttede, mærkeligt og måske en kende foruroligende? Tihii..
Mynthe og jeg skal bo i en lille 2'er et stenkast væk fra Farmanden, og med en ekstra væg og en håndfuld hygge er jeg helt sikker på at det nok, med tiden, skal blive et dejligt sted.

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer, mails og sms'er - jeg skal nok få svaret jer alle, men lige nu går tiden mest til praktiske gøremål..


*Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Ved ikke om "Tillykke med nøglerne" er det rette at skrive, men i hvert fald al held og lykke til Mynthe og dig i jeres nye hyggelige hjem.
  :-)

  SvarSlet
 2. Det skal da nok helt sikkert blive et hyggeligt hjem. Og hvor er det egentlig dejligt, at I kan bo tæt på Farmanden :)

  SvarSlet
 3. Alt det bedste til jeg :)

  SvarSlet
 4. sikke en kedelig situation i står i lige nu :( det er jeg ked af på jeres vegne. Det må gøre ufatteligt ondt og være SÅ svært. Rigtig meget held og lykke til dig og din lille familie....

  SvarSlet
 5. Hej Camilla. Alle gode ønsker og tanker! K.h. Moster.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Kære Camilla

  Jeg har ikke kunnet kommentere siden du udgav dit forrige indlæg, så du får en forsinket hilsen her.

  Det gør mig umådeligt ondt, at du og din familie skal igennem det her. Det stikker i et moderhjerte. Samtidig så må jeg også sige, at jeg, som lærer, oplever mange der ikke tager beslutningen i tide, og det derfor virkelig går ud over børnene. Så klap jer selv på skulderen fordi I tænker på hinanden og Mynthe!

  Pas rigtig godt på dig selv!
  Tanker fra Mia

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D