onsdag den 18. maj 2011

Beslutningen der forårsager tavshed..


Beslutningen er taget. Farmanden og jeg går hver til sit..
Alenemor det er hvad jeg fremover kan skrive på mit cv, ikke just ophidsende – nok snarere tvært i mod.
Mit liv er et stort kaos, alle mine drømme for fremtiden er brast. Jeg er alene og mit livs største frygt, ensomheden, venter forude.
Egentlig er det skide sørgerligt at man ikke kan få det til at fungere! Helt ærligt, efter 7år.. Og så giver vi bare op? Ej, det ville være løgn at sige. Vi har virkelig forsøgt, og det værste af det hele er faktisk at vi stadig elsker hinanden – vi kan bare ikke få det til at fungere, det er det der gør det ekstra hårdt! Alt er prøvet. Det er ikke nogens skyld, vi er helt og aldeles lige gode om det og beslutningen er sammen taget i enighed. Tildels for vores egen skyld – men nok mest for Mynthes. Det er trods alt bedst at have to glade forældre, også selvom det er på den bekostning, at det betyder at de bor hver for sig. Det er hårdt, det tager rigtig meget på mig, min energi og mit pt. alligevel ikke eksisterende overskud. Tanken om at det kun bliver hårdere fra nu af, er udmattende. Jeg skal først og fremmest have gjort den lille lejlighed, som jeg snart overtager til vores helt egen. En lille oase der kan danne en tryg ramme omkring vores nye hverdag, Mynthe og jeg. Nu er vi kun to.

Så nu ved I hvorfor der er, har været og formegentlig vil være lidt endnu, så frygtelig stille her på bloggen. 
Tak for jeres søde ord på det forrige indlæg, det betyder mere end I aner. 


Image and video hosting by TinyPic

41 kommentarer:

 1. Virtuelle knus og kram herfra - husk at man aldrig ved hvad der er om hjørnet :-)Alt godt til dig og Mynthe - I er et stærkt par, der nok skal klare den sammen.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Åh jeg sidder her med tårer i øjnene. For det rører mig lige der, hvor jeg selv har et sår. Og det er over syv år siden. Det er den rigtige beslutning, hvis livet ikke er fyldt med glæde. Og du har ret i at Mynthe er bedst tjent med glade forældre!
  Og jeg LOVER dig, at en lille oase kan give jer ro, glæde og overskud. Jeg lover det, fordi jeg VED det. Jeg er der nemlig selv. I min oase med overskud!
  Jeg sender jer mange tanker!

  SvarSlet
 3. Uanset årsag og fælles beslutning, er det aldrig sjovt at skille veje. Blev selv skilt da mine ældste børn var 5 og 3. Vi har det alle godt idag hvis det kan være nogen virtuel trøst.

  SvarSlet
 4. Puha. Jeg håber alt det bedste for jer og er sikker på at den ensomhed, som du frygter ikke bliver så slem som du tror. De bedste tanker.

  SvarSlet
 5. En rigtig træls nyhed. Men jeg er sikker på du nok skal klare det. Og du ved at hvis du mangler støtte, så er vi her i blogland. Afventende, lyttende og forstående.

  Jeg sender dig også lige varme tanker.

  SvarSlet
 6. Du får også lige en krammer her fra... Har selv stået der, og selv om det er en fælles beslutning, skal huske at sørge over tabet. Og der vil blive sårede følelser hen af vejen og kampe der skal tages :-/ Vi er har alle med et lyttende øre og en virituel skulder - og skulle du få brug en en rigtig en af slagsen, så er vi med sikkerhed mange som vil stille op. Held og lykke på den rejse ud af mørket og ind i lyset hvor i igen kan finde lykken og det glade liv.
  KNUS

  SvarSlet
 7. Blev trist af at læse hos dig i dag ;(
  En lille familie i opløsning er sørgeligt, men du skriver at I stadigvæk elsker hinanden, brug det, kærligheden er SÅ vigtig, uanset om I bor sammen eller hver for sig. Alt det bedste til Jer alle 3...

  SvarSlet
 8. Trist å lese :(
  Masse lykke til videre, det kommer til å gå så bra!

  SvarSlet
 9. Åh for søren da også. Ved hvor hårdt det kan være, men vil slutte mig til Mettes indlæg om at der altid er noget godt om hjørnet (selvom det ikke er til at se lige nu :-( ) Om mit "hjørne" var der en mand og to lækre unger..

  Pøj pøj med det hele.. Og mange tanker herfra.

  Lykke

  SvarSlet
 10. Er virkelig ked af det på jeres vegne. Ønsker Jer alt held og lykke på vejen frem.

  SvarSlet
 11. øv da, men det er rigtigt bedre at lillepigen har to glade forældre end forældre der er kede af det og ikke kan få dagen til at fungere. Det tager tid, men jeg er sikker på at i kommer videre, og hvem ved hvad fremtiden briger for jer alle tre.
  knus herfra.

  SvarSlet
 12. ej øv :( det jeg ked af at høre at det nu er blevet en realitet. jeg skriver lige en sms.

  SvarSlet
 13. Åhnej! Suk og omsorg herfra! KH Lisbeth

  SvarSlet
 14. Åh det er jeg ked af at høre. Håber på det bedste for jer alle tre. Det lyder til at have været en hård, men klog beslutning.

  SvarSlet
 15. Jeg sender dig de varmeste tanker. Den samme beslutning tog mine børns far og jeg også i november sidste år, så jeg er også selv nylig alenemor til to bittesmå poder på 8 mdr. og 2 år. Sådan en beslutning tager man kun, hvis den er rigtig, så stol på, at det er den!! Selvom jeg synes det er hårdt at være alene med små børn, og selv om jeg er træt træt træt, så smiler jeg alligevel langt mere nu end tidligere, og vi har netop fået skabt os den trygge hverdag med varme og grin, som du selv efterlyser. Mine børn er glade børn og sunde børn. Og det er deres mor også nu. Så selvom vejen kan være lang og sej, så vid at du kommer til at være så meget mere for din lille Mynthe, når du selv igen finder fodfæste. Alt det bedste herfra. Vores beslutning var den helt rigtige, og det er jeg sikker på, at jeres også er. Bare stol på, at sommeren bliver smuk på trods. Alt det bedste herfra. Kh Charlotte.

  SvarSlet
 16. Det er jeg virkelig ked af at høre! Den varmeste medfølelse og ønsker om alt det bedste herfra.

  SvarSlet
 17. Åh, det gør mig ondt at høre. Alle mine bedste tanker er hos dig, for det må være en ualmindelig svær og hård beslutning.

  Min søster fortalte selv mandag at hun skal skilles, så mine tanker er også selv i disse dage meget omkring hvilke konsekvenser (og muligheder) et opbrud betyder.

  SvarSlet
 18. Stort knus og varme tanker til jer <3

  SvarSlet
 19. Det er da trist at høre - men som du siger "hellere to glade forældre" .. Pøj med det..

  SvarSlet
 20. en cyper krammer til dig :)

  SvarSlet
 21. Åh sidder med en klump i halsen og hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Men lyset er derude og man skal bevæge sig stille og roligt op, så det kan blive godt igen og det gør det:)
  Sender dig mine varme tanker og håber du finder troen på kærlighed igen.

  SvarSlet
 22. Masser af varme tanker og knus til dig<3

  SvarSlet
 23. Åååhhh wauw et indlæg - en lille tanke i en svær tid for dig og lille Mynthe. Klem

  SvarSlet
 24. Ønsker jer alt det bedste:)

  SvarSlet
 25. Åh nej :( Også mange kærlige tanker fra mig!!

  SvarSlet
 26. Årh nej! Mange tanker og alt det bedste til jer alle herfra også!

  SvarSlet
 27. Kære Camilla, stort knus her fra!

  SvarSlet
 28. Åha, av! Det gør mig ondt, men det lyder til i nok skal klare fremtiden, hvad den end bringer. Kærlige tanker herfra.

  SvarSlet
 29. De varmeste tanker herfra - med ønske om en gladere fremtid
  Kram

  SvarSlet
 30. Åh nej, hvor trist! Masser af varme og positive tanker herfra!

  SvarSlet
 31. Sødeste Camilla...åååh nej hvor er jeg ked af det på dine og jeres vegne! Jeg sidder her med en tåre i øjet, for jeg kan kun gisne om hvor hårdt det må være for jer alle...
  Jeg sender dig det største varmeste KNUS med masser af tanker for din og jeres fremtid.
  KNUS og kram fra Malene

  SvarSlet
 32. Det gør mig virkelig ondt, Camilla. Men jeg er sikker på, du nok skal klare den og skabe en god og sund fremtid for dig og den skønne Mynthe. Kærlige tanker Louise.
  P.s. Lyt til Miley Cyrus: the Climp

  SvarSlet
 33. Det varmer en mors hjerte, at læse alle de rørende, varme og kærlige hilsner i alle har skrevet til min skønne datter. Det er helt sikkert noget, hun kan bruge i denne svære tid ♥♥

  SvarSlet
 34. Kære Camilla! Det gør mig ondt at læse! Mine aller bedste ønsker for jer alle søde tre! Kærlig hilsen Moster.

  SvarSlet
 35. Hvor er det tirst at høre!

  Jeg kan ikke sige, jeg ved hvordan du har det. Men jeg kan fortælle, at jeg har været igennem 2 skilsmisser som barn, først min mor og fars siden min mor og hendes nye mands skilsmisse. Jeg har aldrig ønsket at min far og mor boede sammen, jeg ved og har altid vidst, at det var den rigtige beslutning. Så husk, at det er det bedste for Mynthe og jer allesammen. Det hele bliver bedre igen! Der hvor du er nu er jo ret langt nede, og det bliver godt igen, men det er noget af det værste i verden! Husk de små glæder! græsset der gror, en smilende kassedame osv.

  Tænker på dig!

  SvarSlet
 36. Det er så sørgeligt når man ikke har andet valg en at bo hver for sig. Jeg sidder med en klump i halsen og våde øjne for jeg kan mærke at det at læse din beretning stikker i mit eget sår. Mande og jeg kæmper hver eneste dag for at få det til at fungere og det har vi gjort længe, vi snakker reglmæssigt om om det ville være bedre at gå hver til sit men vi er ikke klar til at slippe drømmen, så vi kæmper. Det kan smerter mig at tænke på hvordan i har kæmpet og så er det alligevel ikke nok, men jeg håber og tror på at du og Mynte kan få en rigtig dejlig dagligdag og Mynte og hendes far kan have nogle dejlig oplevelser sammen vedsiden af!
  vi gør jo allesammen kun det vi i øjeblikket ved er det bedste for vores børn, men det er som du selv siger, en forudsætning at forældrene er glade før barnet er lykkeligt!!

  Jeg håber og tror at ensomhed ikke har noget at gøre med om man er alene i et rum. men om man er alene i sit liv. læn dig op af dit netværk og du vil komme ud på den anden side!

  Knus og kram Maria

  SvarSlet
 37. Kære Camilla.

  Det er trist at læse - og jeg er smadder ked af det på jeres vegne. Men er helt enig med dig i at det er bedre at være glade hver for sig, end ulykkelige sammen!
  Jeg håber du og Mynthe falder godt til i den nye lejlighed. En helt ny og vidunderlig verden for jer.
  Heldigvis ved jeg at du har en dejlig familie, der altid bakker dig op! Så det skal nok blive lysere i fremtiden.
  Rigtig mange kram og tanker til dig,
  fra Malthe & Julie

  SvarSlet
 38. Camilla!
  Tænker så tit på dig.. Hver gang, bliver der danet tårer i mine øjne!
  Jeg er sikker på at det er den rigtige beslutning I sammen har truffet - men puh ha, hvor må det være barsk lige nu!
  Men du er stærk - og skal nok klare det hele!
  Du ved at 4-kløveren altid står ved din side!
  Vi elsker dig <3
  - Pernulle

  SvarSlet
 39. Livet er en verden fuld af bakker...Hver gang man har været nede i dalen, er der kun en vej op.....Og tro mig, du kommer op igen, du kommer op på toppen og ser solen skinne, og den fine sky frie himmel igen :) Be strong my girl, you will make it!!

  ps: Blev selv skilt for 6 år siden, og har aldrig fortrudt :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D