tirsdag den 15. marts 2011

Skal du med til fest?


Til trods for børnesikrede køkkenskuffer, har vi én enkelt skuffe Mynthe gerne på lege med - den der indeholder alt plastikken! Så her til aften imens jeg lavede mad har Mynthe holdt kæmpe fest.. Jeg blev ikke inviterede, tvært imod skulle jeg holde mig væk - men måske er det en åben fest?

- Beklager pigebarnets tøj.. Trak selv på smilebåndet da jeg hentede hende i vuggestuen idag, det er ikke lige tøjsammensætning de går højt op i efter dagens frokost uheld.
Faktisk er det vidst flere uger siden Mynthe rent faktisk har haft det samme tøj på når jeg henter hende, som når jeg afleverer hende - men det tyder jo kun på at hun har haft det sjovt.

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. iih hvor hyggeligt! Og ja tøj sammensætningen er ikke højeste prioritet i en travl institution - jeg arbejder selv i en :D Men det ser da ud til hun har en dejlig fest!!

  SvarSlet
 2. Uh, jeg er der lige om lidt! Det ser bestemt ud som en fest, fantastisk billede!

  SvarSlet
 3. Det ligner den fest vi har hjemme på vores køkkengulv! Dog er vores lidt mere rodet - denne her fest ser næsten ud som om, der er dækket pænt op :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Ja tænk engang, jeg tror faktisk at hun har arvet sin mors ordenssans :)

  SvarSlet
 5. Åh ser us som en skøn og farverig fest ;) Herhjemme bliver skabe og skuffer også dagligt tømt ;)
  Julie

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D