tirsdag den 1. marts 2011

"KO"Herhjemme preller min kreativitet af på Mynthe, hun elsker at tegne og dekorere.
I sidste uge fik jeg en god veninde på besøg - og selvom vi sjældent ses, betyder hun utroligt meget for både Mynthe og jeg. Og på derfor skulle hun selvfølgelig have en gave når nu hun kom på besøg!
I gemmerne fandt vi en ko, egentlig til decoupage, men den er mindst lige så god til bare at tegne på og pynte.
Mynthe syntes at det var hylende morsomt at tegne på koen, og et stort hit eftersom det nye yndlingsdyr er koen. Hun siger det konstant - altså når hun ser en ko. I bøger, på mælkekartonen, på marken, i reklamerne om mælk siger hun først "ko" og så "muuhh". 

Koen står nu fint ved sin nye "mage"s side i modtagerens vindueskarm. 
Jeg ved at modtageren er vild med den, men mon også hendes kæreste er vild med min datters kreative tegnekunstner? Han kan vel lære at leve med det tænker jeg, for der skal nok komme meget mere i tidens løb.

Billedet er tyvstjålet fra modtageren, du kan se det her

Vi er allerede igang med den næste hjemmelavede gave, vi skal nemlig til Oldefars 75års fødselsdag i weekenden. Må altså indrømme, for hver gave vi laver bliver jeg mere og mere misundelig på modtagerene.

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Hvor er det fedt, at din kreativitet er gået i arv til din datter :D Det er bare så fedt, at se. Jeg er vild med koen, som hun har lavet, fordi den viser en stor fantasi og kunstnerisk kreativitet. Det erbare så fedt. Jeg ville blive glad for en hjemmelavet gave :D

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D