torsdag den 24. marts 2011

Jeg.gør.det.ALDRIG.igen.


PUNKTUM.
Puha det var hårdt. Morgenens løbetur i skoven. Jeg troede jeg skulle dø. Mine sidestik var alarmerende tæt på at ende ud i et hjertestop og mine knæ bukkede gang på gang sammen under mig. 
Men jeg gjorde det. Og mon ikke jeg gør det igen? 
Imorgen fortryder jeg nok, i overmorgen tvivler jeg, og dagen efter igen - Ja der har jeg glemt det hele og gør det frivilligt igen. Dumt. Men det betaler sig jo (forhåbentligt) i den sidste ende. 

PUNKTUM PUNKTUM UDRÅBSTEGN 

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Det er med at hænge i når det er aller mest surt!!! Om et par dage tager du en tur til, og sådan fortsætter du stille og roligt, snart er det en vane, og noget du måske slet ikke kan undvære...
  Engang troede jeg at jeg aldrig ville løbe, jeg hadede at løbe ligefrem. Men har nu i flere år,været totalt bidt af det!
  Det er et frirum at løbe, det er alene kvalitetstid, og når benene bare kører derudaf kan du løbe der, måske med fed musik i ørerne, og tænke en masse tanker, eller bare koble totalt af!
  Håber for dig at du bliver glad for det!!!

  SvarSlet
 2. Åh ja, jeg holder også af mine løbeture, på trods af at det hidtil har været min absolute hadesport!! Jeg er ved at træne mig langsomt op v.h.a. et løbe program fra dourun.dk - det kan anbefales!! Jeg har brugt det før, og det virker...

  SvarSlet
 3. Ja, men man har det så dejligt bagefter, men det er nemt at komme med undskylder. Droppede selv løbeturen i går med begrundelse at jeg allerede har været ude at løbe 2 gange i denne her uge og jeg skal ud at løbe i weekend. Men det er bare med at hænge i og ikke lad gå for mange dage i mellem løbeturene.

  SvarSlet
 4. Hvor er du sej! Bare det var mig der var så aktiv. ;)

  SvarSlet
 5. Du må love, at du gør det igen!

  Du skal bare tænke, at det er en god smerte :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D