mandag den 14. marts 2011

Forklaringen..


Som lovet - forklaringen!

På billederne ses min mor, som det sidste 1½ års tid har døjet med en dum akillessene - eller mangel på samme.. Hvilket har gjort at hun ikke rigtig har kunne komme ud, og mange andre faktorer spiller også ind og gør at min mor ikke har en hel nem hverdag og desværre aldrig får det.

- Jeg har derfor opfordret hende til at få sådan en fræk firhjulet sag som den på billedet, som vil give hende lidt mere frihed i hendes hverdag. Hendes første reaktion var "EJJJJJ, det gør jeg ikke - hvad vil folk ikke tænke!" Min holdning er jo at hun skal tænke på sig selv og den ekstra glæde hun pludselig vil kunne få i hverdagen ved selv at kunne komme lidt ud og rundt. Derfor tog jeg min kære moder under armen får at få hende til at prøvekøre den frække sag. Super glad racerbølle siger jeg bare!

Jeres tanker og kommentarer er perfekte, og hjælper nok min kære moder på vej mod den endelige beslutning (forhåbentlig), når hun ser at det er positive tanker man tænker om hende på sådan et monstrum.
- Dét er nemlig hendes største bekymring, hvad andre tænker. Det foregående indlæg var for at vise min mor hvilke tanker man gør sig, når man ser hende på en handicap venlig scooter.
Tusinde tak fordi I lige tog jer tiden til at svare:)

Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Hils lige mor og sig, at handicap ikke altid er en dårlig ting! Og at handicappede faktisk får en del respekt, når de tør være åbne!
  Og så forsøg lige at få hende til at forstå, at hun er heldig, når hun kan få et handicap parkeringsskilt. Det kan jeg nemlig ikke, fordi min hæklefejl ikke kan ses :);)

  SvarSlet
 2. Kære Mor Gitte. Du skal slet ikke bekymre dig om hvad andre synes og tænker om dig, når du kommer susende på din nye scooter. Du skal gøre hvad der passer dig og kan gavne dig i det lange løb. Jeg synes bare du er sej!

  SvarSlet
 3. Hej Camilla!

  Hils din mor mange gange fra mig. Hun ser som altid køn, sød og glad ud, respekt!
  Ønsker hende gode oplevelser på det geniale køretøj. Bedste hilsner fra Moster.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D