torsdag den 24. februar 2011

Tilbehør til din Kitchen Aid #3 - Dét du ikke vidste du mangledePurépresser, Citruspresser, Dåseåbner, Kornmølle og en Indgrediensbakke..
Arrrrgh - Har vi nu virkelig også brug for det???

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Nix det har vi ikke! Med alt det tilbehør koster den jo næsten en million ;-)

  SvarSlet
 2. Arhmen man kan da ikke leve uden en kornmølle på sin Kitchenaid. Ellers er vores økospeltboller da ikke rigtig øko og overskudsmor-agtige hvis vi ikke lige først har stået og malet melet i vores køkken. Tænk hvilket streetcred det giver i børnehaven ;)

  SvarSlet
 3. Ej, jeg kunne sgu godt tænke mig den der kornmølle. Især med et barn der ikke må få gluten, så ville den altså være genial herhjemme.

  Du må altså snart holde op med at vise alt det tilbehør jeg ikke vidste fandtes ;)

  SvarSlet
 4. Jøyemeg så masse forskjellig utstyr det finnes til den da ;D imponerende...

  SvarSlet
 5. Hvis man har gigt eller lignende i hænderne, er den dåseåbner ge-ni-al.

  SvarSlet
 6. Nej, tænk at man kan få en kornmølle! Nu skal jeg lige have en Kitchenaid først, men når den er i hus skal kornmøllen helt klart også indkøbes :)

  SvarSlet
 7. jeg VIL have en kitchen aid og efterhånden er der faktisk ingen der ikke ved det den SKAL være røde , men den mørke lille er også fin måske et sommerhus også skulle på ønskesedlen så der kunne stå en lilla der ... griner kan nu godt nøjes med en rød

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D