torsdag den 10. februar 2011

Rød kommode, alternativ fragt, portopriser og Tapetefterlysning..På min vej hjem i formiddags snittede jeg lige genbrugen og fandt denne røde kommode til en 50'er.. Ja egentlig kan der snart ikke presses flere møbler ind i vores lejlighed, men men.. tænker at denne røde sag vil passe perfekt til Mynthes værelse. Egentlig kan jeg ret gode lide den røde farve, og overvejer lidt om kommoden skal have lov til at forblive rød, og så noget tapet på skufferne.. 
Måske har du noget tapet liggende du tror vil passe godt til kommoden? Så køber jeg gerne en sjat af dig. 

Alternativ fragtmetode, troede jeg kunne bære den hjem, men den er godt nok tung - så måtte hjem efter klapvognen. Det er både på godt og ondt at man bor midt i byen.. Hold op hvor folk kigger når man kommer gående ned igennem gågaden med klapvogn og kommode! 

Formiddagen startede med ventetid på hospitalet, skulle have taget en frygtelig masse blodprøver - som alle de andre i venteværelset! Dernæst på posthuset, skulle sende lidt forskellige ting og sager, blandt andet end masse af Mynthes gamle tøj jeg har solgt via Trendsales. Og hvad sker der lige for portopriserne?????
'amen altså! Det kan snart slet ikke betale sig mere.. 


To æv oplevelser startede dagen med, men så er det jo godt at den røde kommode mødte mig smilende på min vej og gjorde dagen lidt bedre.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Ja, transporten af ting kan godt være lidt sjov i byen. Jeg har engang set nogle have en madras med i bussen;-)
  Det viser da bare at man er snarrådig;-)

  SvarSlet
 2. Fin kommode. Men godt du skal have noget på de der skuffer. For det gør da ondt i øjnene at de på dem :-) - Og jeg har desværre ikke tapet, der kan hjælpe på det.
  Og når man ikke er superstærk, er det godt at der findes andre løsninger nemlig klapvogn

  SvarSlet
 3. HAHA!! Jeg stod og overvejede at købe selv samme kommode i tirsdags!! Overvejede at smide den bag på cyklen - droppede det dog igen. Måske jeg skulle anskaffe mig en barnevogn i stedet!?

  Godt køb i hvert fald!! :o) Håber du poster lidt billeder, når du har været i gang med tapet!?

  SvarSlet
 4. Jeg har noget fint retro-tapet i rødt med hvide blomster. Det er ret kraftigt og meget tøset! Hvis du vil ha billeder kan du bare maile mig på lisbetha@yahoo.com eller smide mig en besked ovre i hurlumhejhuset. Kram fra Lisbeth

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D