torsdag den 3. februar 2011

Gemmer du også babytøjet?

Jeg har ryddet lidt ud i Mynthes tøj i dag, normalt sælger jeg det meste, og gemmer kun strik og ganske få ting der er af særlig betydning. Men idag, ja idag har jeg faktisk samlet en hel halv sæk med tøj jeg ikke nænnede at sælge. Primært strik, babystrik, kan slet ikke huske at Mynthe har været så lille bitte.Se engang benet på heldragten, tænk engang at det er et helt ben og ikke shorts.. Imponerende så hurtigt man glemmer størrelsen på babyer!
Egentlig er det nok lidt dumt at gemme på tøjet, lige nu svæver jeg lidt i uvished om jeg overhoved vil have flere børn.. (men selvfølgelig vil jeg det, er selv enebarn og ønsker at give Mynthe en at dele livet med)
Og i så fald - hvem hulen siger at jeg får en pige? Selvom jeg nu helst ser at der kommer en lillesøster, så ville jeg jo også blive begejstret for en lillebror..

- Ja ja, min mavefornemmelse siger mig nu at det er helt rigtigt, at gemme baby-pige-tøjet..
Så det gør jeg, bare nogle år endnu.

Hvad gør du, gemmer eller sælger du børnenes tøj? 

Image and video hosting by TinyPic

13 kommentarer:

 1. Jeg ville klart gemme det neutrale og yndlings. Og så er det da nostalgisk at se på de små størrelser. :o)

  Nu hvor vi har en lillesøster på vej, så er jeg glad for at alt ligger i kasser klar til at blive hevet frem igen. Selvfølgelig er det ikke til at vide om tingene kommer i brug igen ift kønnet - det er der ingen garanti for. Når jeg skal igennem alt tøjet ved klargøring bliver det som jeg ikke brugte eller synes så godt om sorteret fra, og så kan jeg med god samvittighed ønske eller supplere op med nye fine ting.

  SvarSlet
 2. Hejsa...
  Åhh sådanne noget lille bitte tøj, ja man glemmer så hurtigt hvor små de har været... smil.
  Jeg har gemt ALT min drengs tøj.. han er 2½ år nu.. og nu er jeg jo gravid i uge 25, men ja hvem siger det er en dreng vi får igen?? (vi vil nemlig ikke vide det)
  Men så må vi sortere i det, når vi kommer så langt.. Jeg har simpelhen ikke kunne nænne at smide noget ud eller sælge det.. smil..
  Ha en fortsat dejlig aften.
  Smil fra Tina

  SvarSlet
 3. Jeg gemmer og har gemt alt tøjet. Noget af det er der lidt nostalgi over, og bliver nok aldrig smidt ud.

  Inden for den kommende måned skulle yngel nummer 2 gerne se dagens lys, og viser det sig at være en dreng vil jeg sortere og sælge ud af baby-pige-tøjet - jeg satser ikke på at skulle have mere end 2 børn :)

  SvarSlet
 4. Jeg han slet ikke få mig selv til at smide noget af min datters tøj ud eller sælge det. Her bliver det gemt, også selvom vi er 98% sikre på at vi ikke skal have flere børn. Men så kan venner og familie låne det og få glæde af det. Nogle enkle ting bliver dog ikke lånt ud, fx hendes aller første sæt... :-)

  SvarSlet
 5. Jeg gemmer kun det bedste og det vi har været særlig glade for ( bilder jeg mig selv ind, har lige sat 2 sække på loftet hos mormor, og Storm er kun 9 mdr). Men man kan da ikke lade være, selvom vi ikke har planer om en 2'er (man kan jo aldrig vide):-).

  SvarSlet
 6. Jeg har også gemt en del selvom jeg ved, vi IKKE skal ha' flere - 3 er nok. Men ja, det er også det tøj, der har en særlig betydning eller en særlig historie. Da jeg ventede den første, havde jeg absolut ingen penge og havde ikke råd til at shoppe løs nogen steder. Selvfølgelig fik vi en del fra familien og faktisk også en startpakke fra Mødrehjælpen, men det er nu alligevel noget særligt, når man selv køber det aller-aller første tøj. I mit tilfælde mørkeblå bukser og lyseblå body (det var inden man kunne få kønsbestemt barnet - jeg var helt sikker på, det var en dreng. Og det var det ;o)) Men det mest betydningsfulde tøj er et sæt, jeg købte højgravid i Røde Kors for 8 kr. En lillebitte pippi-sparkedragt str 56 med hvid bund og bittesmå mørkeblå hjerter og en bindebluse med hvid bund og små blå prikker. Begge drenge havde med 3 års mellemrum sættet på, da vi kom hjem fra sygehuset. Jeg bliver så glad, hver gang jeg falder over det nede i kælderen.
  Herudover lidt sengetøj som først min bror (f. 1970), dernæst jeg og til sidst mine unger har brugt samt et barnevognstæppe med samme historie. Jeg har faktisk også en del babytøj, som jeg selv har brugt - det ses, at det var 70er-style ;o)
  Det jeg ikke har mere, er røget tilbage til Mødrehjælpen.

  SvarSlet
 7. Jeg har stort set også gemt alt August´s tøj. Han er nu 15 mdr. Kan simpelthen ikke nænne at skilde mig af med det!! Men har da flere gange tænkt om det virkelig kan betale sig at gemme det... hvad nu hvis det er en pige næste gang... synes man overhovedet det er fedt mere til den tid og hvad nu hvis det er en anden årstid kan det så overhovedet bruges? Men indtil videre får det lov til at stå og fylde sammen med alt det andet jeg ikke nænner at skilde mig af med ;)
  Julie

  SvarSlet
 8. Her er det givet væk til mindre familiemedlemmer.

  SvarSlet
 9. Jeg har gemt alt Fridas. Vi arvede en masse lækkert fra min søsters pige, og jeg har så spædet til med endnu mere lækkert til puljen, som så går videre til den næste. Og hvis ingen af os får en pige igen engang, så tager vi den der fra:)

  SvarSlet
 10. Gemte 3 hele flyttekasser med tøj fra min døtre i flere år, da vi så skulle flytte landsdel for en del år siden og min ene datters kæreste havde en bror der skulle have barn, så blev det lige til en grovsortering, så han og kæresten fik det neutrale og min veninde der var blevet mormor til en lille pige fik det pigede tøj, men har stadig en del liggende. Noget som er hjemmestrikket og syet og noget som jeg bare ikke har nænnet at skille mig af med, barnebarnet har dog ikke været i det som stadig er neutralt, da forældrene fik en masse. Men jeg ved jo ikke lige hvad min anden datter har lyst til når det engang bliver hendes tur. Hun skal være velkommen til at komme og tømme ud i kassen. Så ja det har snart ligget i 26 år, men ligner meget det som vi kan få idag, så umoderne er det ikke.
  Så gem bare tøjet.

  SvarSlet
 11. jeg har gemt alt mit, men har ikke været bleg for at låne ud af det itl venner og bekendte, så det er blevet brugt. Jeg vil gerne have en mere og så snart kønnet kendes til den tid, så sorterer jeg det hele og smider/giver væk.Men det er alligevel blevet til et par kasser efter hånden.
  Hvordan går det forresten med Mynte's jordbærmærke. Jeg fik studeret Trines lidt den anden dag. Ude langs kanten er den røde farve ganske stille begyndt at blegne... Spændt på hvornår det er væk, men lige nu er det jo min pige's kendetegn og det bliver mærkeligt at se hende uden.

  SvarSlet
 12. Gemmer, gemmer, gemmer! Også alt det fra 80'erne! Hvis det bliver en lillebror næsten gang må han leve med det ;)

  SvarSlet
 13. Jeg har gemt rigtig meget af Truntens tøj. Jeg synes faktisk det bliver sværere at finde noget at gemme jo ældre hun bliver. Nu hvor hun er knap 2½ så bliver det fine tøj slidt helt op. Og jeg går da ind for at tøj skal bruges, men kan da godt være lidt trist over at der ikke kan gemmes så meget mere. Ved ikke hvorfor, det er vidst en lille tvangshandling ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D