søndag den 19. december 2010

Sidste søndag i Advent - Juleræset begynder

Sidste søndag i advent, julen er lige om hjørnet.. Faktisk starter juleræset allerede idag for os herhjemme, først den 27 December er vi igen hjemme, bare os tre.
Konfektlavning i eftermiddag/aften med svigerfamilien, imorgen Morfars fødselsdag, tirsdag risengrød hos Oldemor, onsdag jul med svigerfamilien, torsdag jul med den ene side af min familie, og fredag Juleaften. Så er der første og anden juledag som står på familie-komsam'ner.. Ja ja, vi er travle herhjemme!
Værst af alt - Farmanden skal arbejde.. 24-25-26 fra 7-19, og med en lille times kørsels hver vej, ja så ser vi ham desværre ikke meget. Og slet ikke Mynthe - Æv! Men så har han også fri dagene op til og efter, og til Nytår.

Adventskransen er tændt herhjemme, øreringe mm. er klar til at blive sendt, en lille julegave til Basse skal selvfølgelig også sendes afsted. Vi har ryddet lidt op og fået sat små nye knager op.

Håber i alle får en rigtig fantastisk 4. Advent!

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Hold da op et program i har, jeg bliver da helt forpustet!
    God jule til dig og din familie!

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D