mandag den 6. december 2010

Nederdel med lommer

Fin lille nederdel til Mynthen med lommer, den blev lige det største - men så er der lidt at vokse i.. 
Jeg har allerede klippet til én mere, hun er nemlig begyndt selv at pege, og bestemme at hun vil have nederdel på - Ja så må der jo produceres lidt flere til samlingen! 

På nederste billede "flasher" Mynthe lige sine to tænder - Ja ja, 16 måneder og kun to bitte små tænder der næsten først lige er kommet helt op!.. Men, der er håb forude.. Hendes gummer gør nemlig klar til en fortand.. Yay, hun forbliver ikke tandløs! 

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Så fin hun er - de er nu cute i den alder :-)Og super fin nederdel - elsker æblestof!

  SvarSlet
 2. Den er bare rigtig flot, og endnu flotter på din skønne lille pige.

  SvarSlet
 3. Hvor de skønne - både Mynthen og nederdelen Ü

  SvarSlet
 4. Nej hvor er den fin! Er det freestyle eller har du brugt et mønster? Jeg kunne godt se Frida i sådan en fin lille julenederdel, så tror da også at jeg skal i gang:)

  Frida havde i laaaaang tid kun én tand, tror næsten det var 1½ måned!!! Så kom nr. 2. Og en uge efter kom der lige 4 stk i overmunden på een gang. Så lige pludselig går det altså stærkt:)

  SvarSlet
 5. Hun er simpelthen så kær! Og nederdelen er rigtig fin også :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er i søde:)
  Mynthe har haft nederdelen på i dagpleje idag og rigtig drejet rundt - det er noget nyt hun er begyndt på når hun har kjole på. Super sødt!

  Mønstret er freestyle - jeg har aldrig rigtig fundet et godt og nemt nederdele mønster, dette er nemt og bekvemt;) tager ca. 60min fra start til slut, med klipning, lommer, kantebånd, elastik, oplægning og det hele;)

  Rikke - Hvis du er interesseret i dette "mønster" kan jeg sagtens tegne over og sende det til dig?
  Måske du har et på noget jeg kan bruge, så kan vi bytte bytte købmand:)

  SvarSlet
 7. Ihh hvor er det sødt af dig, det kunne altså være super fedt! Jeg smider dig lige en mail:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D