fredag den 24. december 2010

Glædelig Jul


Jeg håber at alle ude i blogland får en fantastisk aften og nyder den i samvær med dem de har kære.
Ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul - Hvid jul, andet år i træk - for første gang nogensinde.

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Glædelig jul til dig også. Jeg håber I allesammen har hygget helt igennem.

  p.s.: du ved det muligvis ikke men det er kun blogspot brugere der kan kommenterer hos dig. Jeg bruger min henvisningblog nu og der kan du se hvordan indstillingerne let kan ændres hvis du skulle få lyst.

  SvarSlet
 2. Kære Camilla,
  Sikke et smukt juletræ:-) Jeg håber at I har haft en fortryllende dejlig jul med jeres kære og at du har fået alle de gaver du ønskede dig:-)
  Det bliver ikke til så meget bloggeri fra min side, efter lillebror Victor er kommet til verden...tiden forsvinder forbi mig med lynets hast - før jeg ved af det er de sikkert flyttet hjemmefra begge to:-) Men selvom jeg ikke blogger så meget som jeg gerne ville, så følger jeg stadig med så godt jeg kan...du er en utrolig sød blog-quinde som jeg ville ønske jeg også kendte i real-life og derfor skal du have en STOR julehilsen fra mig.

  Mange knus fra Malene

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D