onsdag den 29. september 2010

Hjælp? Anyone..


Er der nogen her i blogland der kan fortælle mig hvorfor i alverden alle mine billeder har sådan en slags skygge omkring sig? Tvivler på det kun er mig der kan se den, det har irriteret mig længe.

Alle mine farvekoder mht billeder, baggrund, skygger mm er indstillet til hhv gennemsigtig og hvid.
Måske i er klogere end mig?
Billedet er tyvstjålet hos google


Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Jeg tror det skyldes, hvilken skabelon du har valgt til bloggen. Jeg prøvede nemlig også simpel skabelon og kunne ikke få skyggerne væk, så derfor bruger jeg nu den, der hedder ethereal. Måske er der også andre grunde, men det var lige det jeg kunne komme på;)

  SvarSlet
 2. Har jeg godt selv tænkt på, men har ikke kunnet få nogle af de andre helt hvide. Men det kan jeg jo se på din flotte blog at man sagtens kan;)
  - Må forsøge mig frem, tusinde tak.

  SvarSlet
 3. Ja jeg ved ikke om jeg er den eneste, men når du sætter billeder på, så står det første stykke tekst du skriver på højkant til højre for dit billed - er det kun mig der ser det sådan?

  SvarSlet
 4. Anne - Du havde ret, nu er skyggerne vidst væk?
  Men nu er den blå i toppen og det kan jeg ikke få væk! Heh..

  Quie, min mor har faktisk brokket sig over det samme.. Jeg ved ikke helt hvorfor - for på min computer og mange andres ser det rigtig nok ud:(

  SvarSlet
 5. Ja, nu er skyggerne væk, men den blå farve ved jeg godt nok ikke lige, hvordan man fjerner... Men jeg har den ikke, så jeg må jo have gjort et eller andet?!

  SvarSlet
 6. Underligt.. Må vidst prøve mig lidt frem så!
  Men tak for hjælpen med skyggerne, fantastisk:)

  SvarSlet
 7. Jeg har samme problem som Quie og din mor, så et ønske fra mig ville også være at du fandt en løsning, på problemet med teksten der står på højkant. :o) Måske et enkelt linieskift mere fra billede til tekst... ?

  SvarSlet
 8. Skal forsøge:)
  Hold mig endelig opdateret hvis det driller fremover;)

  SvarSlet
 9. Jeg har ikke kunne se nogen skygge på det sidste, men derimod teksten til højre fra billedet.

  Kan du ikke lave billederne lige så bredde i pixel som "rammen" hvor du sætter din tekst og billeder ind - eller omvendt for at få det til at passe?

  SvarSlet
 10. Det der med teksten
  Prøv at åbne Bloggen i en anden browser foreksempel Google´s Chrome
  Der har jeg ikke problemer

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D