fredag den 3. september 2010

Opbevaring af legetøj

Efterhånden som den unge dame bliver ældre vokser bunkerne af legetøj!
Men hvor skal man liiiiige gøre af det hele?
Reolen er efterhånden fuld, kurvene er fulde og resten af gulvpladsen er optaget, snart må vi vel bevæge os op af væggene!


Hvor og hvordan opbevarer i ungernes legetøj?

9 kommentarer:

 1. HEhe... det tænker jeg også ofte på!

  Men jeg har netop i forgårs muet ud på lillemandens værelse. 2 affaldssække kom på loftet og alt andet sorteret i kasser med billeder på, så de forskellige ting har en bestemt plads :)

  SvarSlet
 2. Vi praktiserer 'lidt men godt'. Eskilds legetøj er forviste til 3 hylder på reolen, og så det der kan stå inde i hans hule (samtidig med, at der skal være plads til ham). Resten (for der er naturligvis mere) gemmer vi i bedrollers under sofaen, og så engang imellem skifter vi lidt 'gammelt' legetøj ud med noget gemt, på den måde bevarer det meste af legetøjet en nyhedsværdi, og kommer ikke bare til at stå og samle støv på hylderne.
  Jeg tror det giver børnene ro i deres leg, at de ikke skal forholde sig til bunker af legetøj, men kan 'nøjes' med det der er.

  Ellers kan oprydningsmodellen også benyttes; er skræmmende meget legetøj de rent faktisk ikke bruger, men som man (i vores tilfælde moren) gemmer, fordi de er fint eller rummer nogle dejlige minder. Det giver i sidste ende et proppet kælder/loft/pulterrum, men giver plads og luft i hverdagen.

  SvarSlet
 3. Jeg har nogenlunde samme problem som dig, jeg kan ikke rigtig finde det møbel som jeg kan se for mig (inde i hovedet). Dog vil jeg som Mia også skriver, foreslå en sortering i legetøjet - der er faktisk en del i mellem som de ikke gider lege med. Du kan evt. med fordel bytte rundt på noget om en måneds tid eller to, og så har det gemte pludselig fået en "revival" og er nyt og spændende igen :)

  SvarSlet
 4. Åh ja. Hos os er pladsen også ved at være trang - føler virkelig at hver enkel lille krog benyttes. Desværre ingen gyldne råd herfra..
  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Vi har et rækkehus i tre plan - og værelserne er på 1. sal, mens stue og køkken i stueplan. Deraf følger selvfølgelig, at Alma (3år) aldrig leger på sit værelse, men leger i stuen og har det meste af legetøjet her også. Vi hare indrettet et hjørne med legekøkken - komfur og et gammelt skab med køkkengrej. Der ud over har vi et gammelt karlekammerskab som indeholder det resterende legetøj. Jeg har brugt nogle møbler som passer ind i stuen, og som jeg kan holde ud at se på - tapetseret lågerne mv. Så synes jeg det går.
  Men det kræver selvfølgelig oprydning x rigtig mange hver dag..
  Kh Stine.

  SvarSlet
 6. ååhhhh jeg er så træt af min datters værelse efterhånden. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes det er SÅ svært at gøre hyggeligt, bl.a. fordi alt legetøjet fylder en H*masse....Indtil videre har hun en køjeseng med hule (fuld af bamser), så har hun en hvid ikea reol med bøger, dukkehus, og div. store ting. Og en stor kurv med div. fisherprice figurer osv. Og så har en hun komode med 4 store skuffer, med alt fra udklædningstøj til barbidukker og tilbehør til dem og dukker...Dukke seng, lille bord med stol. "kurve-balje" fyldt med dukke ting...et par kasser med dukke tøj....og jeg kunne blive ved, og hun har et lille værelse....Jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte! :(

  SvarSlet
 7. glemte lige ET pokkers stort dukke puslebord, som far insisterede på hun skulle ha, og som hun stort set ikke leger med!!! :(

  SvarSlet
 8. Jeg ville have sendt samme forslag som Rebekka.
  Sæt noget væk og byt om til f.eks. den første eller hvad du synes.

  SvarSlet
 9. Åh ja, jeg er bare så frygtelig dårlig til at sorterer ud i tingene, og det der med at opbevare - det er en super idé, vi har bare ikke rigtig pladsen til det desværre.
  Men jeg må nok hellere få sorteret lidt ud, i hvert fald hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om et legekøkken og andet sjov:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D