fredag den 24. september 2010

Nu med hestehale


Jeg er helt solgt, jeg synes bare det ser SÅ fint ud!
Taget imorges med mobilen..

Gårsdagens projekt er færdigt og er også blevet SÅ fint.. Desværre har Prinsesse Pilfinger været på spil, og jeg kan simpelthen ikke finde min kortlæser, så i må vente lidt i spænding endnu.

5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig rigtig fint! :-)
  Jeg er også helt solgt når min lille Lilje har hestehale, desværre falder elastikkerne bare så hurtigt ud når der tumles, løbes osv. ;-)

  Glæder mig til at se gårsdagens projekt :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. HVor ER hun bare sød. Sikke en fin lille tot:)
  Den der stol? Jeg har jo vitterligt at forsvoret, at vi skulle have børnemøbler (mest fordi det er sådan noget min svigermor hurtigt kan fylde ens hjem op med, gerne i noget alt for 'sødt' udseende)
  Men den der stol - hvor er den fra?

  SvarSlet
 3. Åh hvor er hun bare fin :o) Jeg glæder mig til, at vores mindste prinsesse også kan få hestehale og ikke mindst rottehaler :o)

  SvarSlet
 4. Åh ja, rottehaler! Selvfølgelig skal hun da have rottehaler:)

  Stolen er såmænd bare fra Biva, jeg hader også børnemøbler, men Mynthe ELSKER den. Hun bruger SÅ lang tid dagligt på at kravle rundt i den. Egentlig er der ben til stolen, men dem har vi valgt ikke at sætte på før hun går stabilt.
  Vi har faktisk også en anden stol "Sit&Joy" den er også bare super god - og er tilmed pæn at have stående;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D