tirsdag den 14. september 2010

Når sutterne er væk..

..Kan man jo altid liiiige tjekke mors gummirøjser!
Hvorfor pokker skal de mon ligge der?
Mynthe er i en periode hvor ALT skal ordnes, sorteres og gemmes væk de mest mærkelige steder. Puslespilsbrikkerne ligger i skuffen under ovnen, alle vores nøgler bliver også gemt væk til stor irritation når morgenens travlhed melder sig.
Men for pokker hvor er det dog bare skønt at se sit barn udvikle sig - og der er da vidst ingen tvivl om at hun allerede nu, har arvet sin mors perfektionisme. Så må tiden vise om det er godt eller skidt - forhåbentlig godt.

Og nu vi er ved gummistøvlerne, så er de bare altså et hit!
Mon ikke hun snart skulle have sine egne? Dét tror jeg!


8 kommentarer:

 1. Ha ha hvor er det kært :)
  hun skal da ha sig et par selv snart - det er da klart.

  KH Vibeke

  SvarSlet
 2. Pas godt på nøgler og pung i disse tider!

  SvarSlet
 3. Årh, hvor skønt! Sikke en hyggelig lille historie at læse hér fra morgenstunden. Tak for at bringe smilet frem hos mig. :o)

  SvarSlet
 4. Ha ha, ja det kan jeg godt genkende. Alting skal også tages op af kasser og puttes i igen bagefter, gerne 100 gange i træk herhjemme lige for tiden:)
  Ja det er skønt at se hvordan legen ændrer sig fra bare at putte ting i munden og hamre ting i gulvet til at blive mere "avanceret" leg:)

  SvarSlet
 5. Endnu engang så dejlige billeder fra jer :)
  Og der er jo orden i sagerne med én sut i hver støvle - så sødt!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D