mandag den 13. september 2010

Helbred, skøn pakke & zoologisk have

Helbredet kæmper vi stadig en ordentlig kamp med herhjemme, både læge og vagtlæge har været besøgt og nu kan vi endelig se lidt fremgang, med Mynthe altså, for nu er det mig der knokler for at holde immunforsvaret oppe! Men Mynthe er ved at være feberfri og klynker heller ikke så meget længere, nu er der kun snot, slim og hoste tilbage - måske det der dagpleje skulle prøves igen snart? Vores egen dagplejemor er nemlig endelig kommet tilbage efter én måneds ferie, øj hun har været savnet!

I torsdag lå kom posten forbi med en lille pakke til mig, en "bare fordi" pakke!
En lille hoptimist fyldt med positive tanker, i grøn, håbets farve.
Lige for tiden er livet lidt hårdt ved os, alle har jo op- og nedture en gang imellem, sådan er det. Og lige nu er det hele bare lidt dumt! Derfor var det også ekstra skønt med denne lille gave fra en ganske særlig person der fylder meget i mit liv og har gjort det i mange mange år, det er dejligt at have en sådan person, der bare fornemmer når noget er skidt og sender en "bare fordi" pakke.


I fredags havde dagplejerne her i kommunen lukket, og i den anledning tog Morfar og jeg en fridag så vi alle 3 kunne komme i zoologisk have. Man kan jo lige så godt bruge en tvunget fridag til noget fornuftigt! Det var skønt vejr (til trods for lidt regn) og Mynthe's helbred lod hende have en dejlig dag. De fleste af billederne er taget af Morfar, må nok desværre indrømme at hans kamera er en del bedre end mit - desværre.


3 kommentarer:

 1. Hvor ser hun bare sød ud, når hun stikker af :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte billeder - det ser ud som en dejlig tur :-)

  Og fantastisk med sådan en "bare fordi" hilsen - det kan altså virkelig lyse op i en ellers lidt grå tid.

  Fortsat god bedring, i øvrigt.

  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle gode billeder :-) Må man spørge, hvilket kamera din far har? :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D