onsdag den 15. september 2010

"kan du sig' arrhhh..."

Der var én, der var to..
NU går det stærkt!
Igår tittede tand nummer 2 frem fra sit skjul..

I den anledning har Mynthe lært at sige "arrrh" og åbne munden, praktisk ved fotografering.. Men desværre går den ikke ved tandbørstningen, det synes hun altså ikke er særlig sjovt!

5 kommentarer:

 1. Hvor er hun da bare helt fantastisk :)

  SvarSlet
 2. Vores trick til tandbørstning er, at lægge barnet ned på puslepuden, læne sig ind over barnet og "fastholde" det lidt på den måde og så ellers bare kilde med den frie hånd, mens den anden hånd børster på livet løs. Det virker! Og så bliver tandbørstningen ikke en kamp HVER gang... ;o)

  Tillykke med tand nr. 2!

  SvarSlet
 3. Super, altid dejligt at de kan begynde at tygge maden. Trine er nu oppe på 4 tænder med hendes 13 mdr. Og kan se at det buler både i over og under mund. Nu må vi se hvor lang tid der går før det næste sæt kommer. Synes ikke der gik langt i mellem 1. og 2. fortand. Men heldigvis ingen feber eller pylren når hun får tænder.

  SvarSlet
 4. Aaaaaarrrhhhhhh....
  Fine dejlige små bisser:) Og de ændre hendes udtryk i ansigtet, sys du ikke? Det gjorde det ihf med Krabseb

  SvarSlet
 5. Pernille, det duede ikke helt med at kilde, hun er nemlig ikke så kilden - men det hjalp at prutte på maven. Tak for tippet;)

  De er ikke så tydelige endnu, men jo hun ser allerede en smule ældre og en smule klogere ud ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D