torsdag den 16. september 2010

Bjørn Wiinblad - Nu i min gangSå kom de endelig op og hænge, det tog også kun 1 måneds tid før jeg fik taget mig sammen.
Trappen fører op til tagterrassen og bliver derfor ikke brugt så tit, og da slet ikke i denne efterårsstorm. Men derfor kan det jo godt se pænt og hyggeligt ud.
- Jeg startede ud med at de skulle hænge pænt og lige i månedlig orden, MEN.. med mine 163cm og uden mulighed for brug af stige så blev det altså lidt for besværligt og nok også små farligt, så nu hænger de kastet op på væggen hulter til bulter, præcis som billederne på den modsatte side.
Det er okay, men mest af alt elsker jeg min billedevæg!

8 kommentarer:

 1. Det ser bare super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 2. Ser så fint ud. Og ja jeg kender alt for godt det med de manglende 5 cm (er også 163 cm).

  SvarSlet
 3. Sikke en flot trappeopgang, du har! Kan godt lide at de netop hænger lidt tilfældigt, så var vist held i uheld med den manglende højde ;o)
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 4. Det ser super fedt ud! Tror jeg låner din ide, håber det er i orden :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det en lækker trappe. Og med tagterasse. Suk! Super fint med både billeder og Wiinblad.

  SvarSlet
 6. Det var da et alletiders sted at hænge dem. Jeg har også 12 liggende jeg ikke helt kan finde ad af hvor jeg skal hænge. Rigtig fin billedvæg :)

  KH Anette

  SvarSlet
 7. Tusinde tak - de hænger nu faktisk slet ikke så lige som på billedet. Men er selv tilfreds og går ud fra at manden er ligeglad han har nemlig slet ikke lagt mærke til det endnu..
  Det er nok en typisk mandeting!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D