torsdag den 2. september 2010

Årrrrh - minder.

Idag har jeg solgt vores barnevogn, den blev alligevel ikke brugt - vi bruger kun klapvognen, og så har vi en altanbarnevogn til nødstilfælde.
I den forbindelse skulle jeg finde et billede frem af liften, og se lige hvad jeg faldt over?
Lille bitte 4 dage gamle Mynthe på vej ud på sin første køretur, nøøj hvor er hun lille og lækker.

Jeg savner det - og så alligevel ikke! Svært at forklare, men jeg er alt andet end skruk faktisk, jo jeg savner det da, men altså kun meget lidt, jeg synes det er SÅ meget sjovere nu..
Babyræset er bare ét stort arbejde i mine øjne, et dejligt arbejde, men jeg nyder tilværelsen meget mere nu og nyder at se min datter vokse sig stor lækker og selvstændig.

- Faktisk fylder den lille lækkerfis 13mdr idag. Føler billedet blev taget igår, men samtidig for 10 år siden... Mærkeligt men sandt!

3 kommentarer:

 1. åh hvor jeg kender og kan genkende de følelser og tanker du beskriver.
  Min søn er nu 9 år, jeg synes det er vildt. Han har været her altid men jeg kan sagtens huske da han var lille bitte som Mynthe er på billedet!

  SvarSlet
 2. Forsinket tillykke med de 13 måneder :) - hvor er hun lille og skøn :)

  SvarSlet
 3. Det lyder bare SÅ bekendt (og jeg er vist ikke den eneste der har det sådan kan jeg se:-) Det er det mystiske ved at få børn - på een og samme tid føles det som om de lige er kommet og alligevel som om vi har haft dem i vores liv altid....jeg har ofte spekuleret på, hva dælen jeg fik tiden til at gå med før "Oscar-æraen"...hvad lavede jeg en tirsdag aften? Så jeg fjerner? Bagte jeg? Gik jeg tur? Pillede jeg næse? Vaskede jeg tøj? Læste jeg flere bøger? Det er bare væk......måske fordi livet er fuldt af så meget andet nu, at tiden før børn bliver udvisket på en eller anden måde...Men jeg kender kun alt for godt følelsen af at være hverken eller, både at savne tiden der er gået og glæde sig over tiden der er nu...:-)
  Knus Malene

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D