... Den var al besværet værd - Mums!
Egentlig let at lave, men hold da op en masse forberedelsestid!
Men igen, MUMS..
Meget sjældent jeg rent faktisk roser mine egne kokkeevner, men må indrømme at jeg skam roste mig selv over denne jordbærtærte!
Update - Nu med opskrift..
- Ingredienser:
Mørdejen - 100 gram smør, 150 gram mel, ½ æg, 50 gram sukker
Fyldet - 100 gram smør, 100 gram sukker, 100 gram marcipan, ½ æg
Cremen - ½ brev kagecreme, 2½ dl mælk, 2½ dl piskefløde (flødeskum), 1 tsk vaniliesukker
100 gram mørk chokolade
Jordbær
- Fremgangsmåde
Ælt mørdejen sammen og stil den i køleskabet i mindst en time.
Fyldet - Rør sukker sammen med smør og marcipan, tilsæt ½ år.
Rul mørdejen ud og placer den i et smurt tærtefad, kom fyldet på - bages i ovnen ved 200 grader i 20-25min (til den bliver flot gylden).
Afkøl kagen og smør derefter med smeltet chokolade (afkøles igen)
Cremen: Rør mælk og pulver sammen, stilles på køl i 30min.
Pisk flødeskum og bland det sammen med cremen og vaniliesukkeret.
Fordel cremen på tærten og pynt med friske skåret jordbær.
Fyldet - Rør sukker sammen med smør og marcipan, tilsæt ½ år.
Rul mørdejen ud og placer den i et smurt tærtefad, kom fyldet på - bages i ovnen ved 200 grader i 20-25min (til den bliver flot gylden).
Afkøl kagen og smør derefter med smeltet chokolade (afkøles igen)
Cremen: Rør mælk og pulver sammen, stilles på køl i 30min.
Pisk flødeskum og bland det sammen med cremen og vaniliesukkeret.
Fordel cremen på tærten og pynt med friske skåret jordbær.
Der kan sagtens justeres på smør, sukekr og fløde indholdet hvis man ønsker det!
Go' bagelyst og Velbekomme
Mmmhh, den ser lækker ud. Vil du dele opskriften med os?
SvarSlet....Så fantastisk ut
SvarSlet*gomle*
Åh ja hepper også på opskriften til min pædagogfest :)
SvarSletMmmm den ser lækker ud :)
SvarSletGuffeliguf siger jeg bare! Den ser godt nok lækker ud. Jeg ville da også blive rigtig glad hvis du ville dele opskriften:)
SvarSletDen smager dobbelt så godt som den ser ud - efter min mening altså;)
SvarSletJeg finder lige opskriften frem til jer senere..
Den skal afprøves snarest! Tak for opskriften!
SvarSlet