onsdag den 21. april 2010

Update herfra..

Det er jo næsten en hel måned uden internet jeg har gennemlevet, det var hårdt i starten, men så gik det egentlig okay - IKKE for at sige det ikke har været savnet, for det har det virkelig! Puhh ha hvor har der været mange rastløse aftener, men tro det eller ej, det kan mærkes på Farmandens og mit forhold - Skønt!

Vi er jo flyttet i en kanon lækker og lys lejlighed hvor der er plads til os alle sammen, en hurtig men kaotisk flytning, det tog faktisk kun 3 mand 4 timer at flytte vores ting, TING ja, dem var der jo ikke mange af - og så er det jo altså svært at komme rigtigt på plads i en ny lejlighed!
Men nu her, efter en lille måneds tid har vi vidst så småt styr på det hele - de sidste store ting blev hentet igår! Så nu er det mest småtingene der mangler og lidt hygge på væggene mm.

Mynthe har taget flytningen til topkarakter, vi har absolut intet kunne mærke på hende - tvært imod, hun sover meget bedre! (Ikke fordi hun ikke sov godt før, men hun skal ikke længere have sutten et par gange om natten - og hvis hun skal har hun lært selv at finde den, fantastisk!)
Basse var på bondegårdsferie en lille uges tid i påsken i forbindelse med flytningen så han ikke gik for meget i vejen, og så ELSKER han bare at komme på bondegårdsferie hvor han rigtig bliver forkælet. - Men han elsker også lejligheden, og han har fundet sin faste plads i solen på altanen hvor han rigtigt kan ligge og holde øje med verdenssituatuonen.

Ellers har der bare været en masse småting hele tiden synes jeg, familie sammenkomster, fødselsdage, kærestetid, mødregruppe, møbel indkøbsture x mange, afhentning og samling af møbler, sygdom, kort weekendtur til fyn for Mynthe og jeg, playdates mm.


Når vi engang er kommet rigtigt på plads kommer der jo nok lidt billeder..

3 kommentarer:

 1. Hvor er hun altså bare sød, hende Mynthe!

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage ;o) Glæder mig til at se billeder fra jeres nye hjem ;o) Og Mynthe, hun er jo lige så lækker som hun plejer at være...

  SvarSlet
 3. Tusinde tak:)
  Der skal nok komme lidt billeder inden længe..

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D