onsdag den 28. april 2010

Snart cykelklar


Så er der afprøvet cykelsæde og cykelhjelm, og inden længe burde min cykel ikke længere kun være til mig selv, men også klar til Mynthe! Jeg glæder mig helt vildt, godt nok har vi bil og bor midt i Centrum med gå afstand til alt - Men det er nu ret at kunne tage på en lille familie cykel tur og kunne cykle til og fra vuggestue når den tid bliver aktuelt.

Én ting irriterer mig dog - Hvordan pokker skal jeg kunne se Mynthes ansigtsudtryk på hendes første cykeltur? Måske jeg kan få indstalleret et af de der sidespejle de gamle damer har på deres 3 hjulede handicap scootere.. Kunne da være et kønt syn!

Undskyld billedekvaliteten, det er taget med min ikke helt nye mobiltlf.

3 kommentarer:

 1. Sjovt nok havde jeg samme problemstilling da Lasse skulle på første tur med cyklen. Så jeg fik farmand til at cykle første gang. Så kunne mor her nemlig cykle ved siden af og sige ihh og ahh :)

  SvarSlet
 2. Åhh, vi skal også ud og købe cykelsæde, men cyklen skal lige "ordnes" først, den hakker :o)
  Kommer du til blogtræf? :-)

  SvarSlet
 3. Nå ja da, måske Farmanden skal lokkes op på cyklen som den første! God idé.

  Blogtræf? Hmm.. Fornemmer at jeg er gået glip af noget?

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D