tirsdag den 27. april 2010

Molo Lagersalg?
Jeg er sucker for Molo's børnetøj, jeg elsker deres motiver og de klare farver - Dog nægter jeg at betale den fulde pris for det! Jo det er super lækker kvalitet, meeeeeeeeen det er vidst mest mærket man betaler for, og det gider jeg ikke!
Så derfor elsker jeg lagersalg hvor man kan købe det med op til -70%, så er det en del sjovere og alle kan være med.

MEN..
Hvornår kommer der lagersalg igen?
Sidste år mindes jeg at det var i Marts og Decmber måned nemlig..

Nogen af jer blogkvinder der noget?

5 kommentarer:

 1. Hejsa,

  På Trendsales er der en annonce, hvor der deles ud af info om div lagersalg: http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=5450298&forum=702&road=&search=0&sort=&status=

  Her står der lige nu, at det plejer at være i slutn. af maj, og at molo molder det ud i sidste øjeblik. Prøv evt. at følge med derinde :-)

  Kh Stine.

  SvarSlet
 2. Er også helt vild med Molo.. men ja synes man gir alt for meget. Så lagersalg lyder helt kanon. Hvor plejer det at være??

  SvarSlet
 3. Det plejer at være ude ved Nordhavnen (helt ude ved vandet) og er omkring maj måned, så der er ikke længe endnu. Jeg ved ikke om man kan tilmelde sig nyhedsbrev via deres hjemmeside, men de sender ud med nyhedsbrev når der er molo lagersalget :)

  SvarSlet
 4. Men sig endelig til hvis du finder ud af det:-)

  SvarSlet
 5. Jeg har tilmeldt mig deres nyhedsmails på deres hjemmeside molo.dk - hvor der står at de så gir melding når der er lagersalg mm.
  mvh Tove.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D